-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kaçan Balık Büyük Olur

ads
ads
Kaçan Balık Büyük Olur
Birçoğumuz balık tutmuşuzdur veya balık tutan birini görmüşüzdür. Dikkat ettiyseniz bazı balıklar oltayı oynatır ve tutan kişi çektiği zaman oltada balık olmadığını görür bundan dolayı üzüntü yaşar. Bu yüzden kaçan balığı gözünde çok büyütür.  Balığı kaçıran kişiye bu balık çok büyük balıkmış gibi gelir. 

Diğer işlerimizde de durum aynı bu şekildedir. İnsanın eline fırsat geçtiğinde eğer değerlendirmezse ilerleyen zamanlarda bunun değerini anlar ve gözünde büyütür. Çiftçileri göz önünde bulundurarak bir örnek vermek gerekirse, o senenin en çok gelir getireceği sebze domates ise çiftçi o yıl domates yerine gelir getirmeyecek başka bir ekin ekerse kaçırdığı fırsat için üzüntü duyar. Bundan dolayı keşke  domates ekseydim bu durumda olmazdım diye hayıflanıp durur.

Sonuç olarak her insan önün gelen fırsatları iyi değerlendirmeli ve  faydalanmalıdır. Aynı zamanda eline geçen fırsatları kaçırırsa bunun için çok üzülmemelidir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.