-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kalp Krizi Nasıl Anlaşılır?

ads
ads
Yaşamı tehdit eden bu durum bazen sessiz sedasız olarak bazen ciddi belirtiler ile ortaya çıkmaktadır. Günümüzde artık hemen hemen her yaşta insanın kalp krizi tehlikesiyle olduğunu unutmayın ve sakın demeyin "BENİM BAŞIMA GELMEZ!" her insanın başına gelebilecek ve yakınlarınızın başına geldiğinde bu bilgileri öğrenmeniz ve sağlık ekipleri gelene kadar hastaya zaman kazandırmanız için çok önemlidir. Bu bilgiler ile hayat kurtarılabilir.

Kalp Krizinin Bazı Belirtileri:

Yemek yerken veya sonrası midede baskı, soğuk soğuk terleme ve aynı zamanda fenalık geçirmek. Bazı durumlarda kişi kalp krizi geçirdiğinin farkına bile varamıyor ancak kötü durumlarda kendini, ellerde ve kollarda uyuşukluk olarak belli edebiliyor.

                    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.