-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Devasa 10 Hayvan

ads
ads

Çok Çok Eski Zamanlarda Yaşamış Ölümcül 10 Hayvan Türü.

Uzun yıllar önce yaşamış olan hayvanlar. İzlerken hayretler içinde kalacaksınız.

Bu video "Ruhi Çenet" tarafından hazırlanmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Yaşamış olsalardı zaten ya kürkü için öldürdük yada ilaçlar için deneme yapardık.. İyiki soyu tükenmiş hayvanlardır. Şuan insana sahip çıkamıyoruz hayvana nasıl sahip çıkacağız..

    YanıtlaSil
  2. Vay be gerçekten de ne hayvanlar varmış dedirtiyor bu paylaşım için site sahibine çok teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  3. Bu adama bayılıyorum yahu, psikopat gibi anlatıyor herşeyi, yanlız kanalına girince şok oldum 1 milyon aboneyi geçtiğini bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  4. Dinazorların devasa olduklarını biliyorduk ama diğer hayvanları eminim birçok kişi duymamıştır.

    YanıtlaSil
  5. Eğer gerçekse bunlar zamanında ne hayvanlar yaşamış ya neslinin tükenmesi çok üzücü en azından 1-2 tanede olsa bu zamanlara gelebilseydi iyi olurdu :)

    YanıtlaSil
  6. ben bunu ruhi çenette görmüştüm çok ilginç hayvanlar var gerçekten.Daha bilmediğimiz bir sürü hayvan olduğuda kesin.Bakalım zaman onlarıda karşımıza çıkaracaktır

    YanıtlaSil
  7. bu hayvanlar yaşamış olsalardı ya cesaret edip bunların korkusundan doğaya bu kadar kolay zarar vermezdik, ya da bunları da kısa bir sürede yok edecek seviyeye getirir. Sonra nesli tükeniyor diye aşırı ilgi manyağı ederdik. İnsanoğlu işte ortası olmaz...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.