-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Berzah: Cin Alemi Filmi (2016)

ads
ads

Berzah - Cin Alemi 2016 Filmi İnceleme:


Filmin vizyon tarihi "01 Temmuz 2016" tür olarak korku içeriklidir. Berzah (cin alemi) filminin yönetmeni "Ahmet Can Kasap" ve oyuncularından bazı isimler ise "Ufuk Kaplan , Nilüfer Aydan , Berna Üçkaleler , Oğuz Okul , Alp Akar" Yerli yapım korku sinema filmlerindendir. 2016 yılına aittir.

Cin Alemi - Berzah Filmin Özeti:


Mete isminde bir kişi vardır bu insan kendini insanlardan iyice soyutlamış biridir ve ona musallat olan varlıklar da peşini bırakmıyordur. Geçmişte olan bir lanet ve karanlıklar yüzünden bu illetin pençesi herkesi etkisi altına alacaktır. Aynı zamanda hayatlarını da sürdürmeye çalışmaktadır. Cinlerin gölgesinde, intihar eden kişilerin arasında ve daha niceleri ile geçen bir yaşam..

Yerli sinema filmi 1 Temmuzda vizyona girecektir.

Berzah: Cin Alemi - Fragmanını İzle


Not: bu video "Anka Kanal" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.