-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astral seyahat nedir?

ads
ads

Astral seyahat hakkında genel bilgi.

Astral seyahatin tehlikeleri Nelerdir? Astral seyahat kimler yapabilir? Astral seyahat gerçek mi?


Son zamanların en çok merak edilen konularından biridir, Astral seyahat, birçok kişi bu seyahatleri gerçekleştirdiğini iddia etse de gerçekliği tam olarak kesinleşmemiştir.

Ruhun bedenden çıkması ve değişik yerlere gitmesi yani 5 boyuta gitmesine "Astral seyahat" denmektedir. Bu gezinti 5 ile 2 saat arasında uyku sırasında gerçekleşmektedir. Hakkında araştırmalar yapılmakta ancak henüz tam olarak gerçekliği kanıtlanmamıştır.

Robert Monroe isminde Amerika'lı yazar bu konu hakkında çokça araştırmalar yaparak aşağıdaki açıklamaları gündeme getirmiştir.

İnsanın çıktığı zaman yatağındaki bedenini gördüğünde heyecana kapılır ve bu nedenle kalp atışları hızlanır. Astral seyahate başlayamadan uyanır. Bazen ruhun bedenden ayrıldığı fark edilmez ve rüyaymış gibi düşme veya uçma gibi fiziksel eylemlerle uyanılır. Bunun anlamı, astral seyahatin gerçek boyutta ve rüya boyutunda da gerçekleştiğidir. Bu nedenle aslında bir rüyada seyahat ediliyormuş izlenimi olur.

Astral seyahat nedir?


İddia edilen bir olay New York'ta gerçekleşmektedir. Bir kişi sınav tarihinden bir gün önce soruların olduğu odaya girerek tüm bilgileri almış ve arkadaşlarına bunu söylemiştir. Fakat kimse bu kişiye inanmamış ve aynı dediği gibi sorular çıktığında bu iddialar ortaya atılmıştır. Bu bilgi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez.

Bazı iddialara göre ABD astral seyahat ile savaş teknikleri geliştirdiği söylenmektedir. Bu tür seyahatin bazılarınca hiç tehlikesi olmadığı söylenmekte, bazılarınca ise heyecandan dolayı kalp atışlarında değişme olduğundan dolayı yüksek tansiyon nedeniyle tehlikeli olabileceği söylenmektedir.


Sonuç olarak bu tür olaylar sıra dışı olduğundan gerçek bile olsa her insanın bunu yapamayacağı aşikardır. Tehlikeli sonuçları ile psikolojik sorunları da beraberinde getirebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.