-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bahariye Halı İle Kaliteyi Evinizle Serin

ads
ads
Halı denince akla gelen ilk online alışveriş platformu olan Halıstores.com, Türkiye’nin en iyi halı markalarını sizlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Eviniziz her alanında kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli ve şık halı modelleri, HalıStores tarafından sunulan avantajlarla sizlerin oluyor. Mutfağınızda, yatak odanızda, salonunuzda, banyonuzda, çocuklarınızın odasında gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz halılar en sevilen markaların imzalarını taşıyor.

1951 yılında yün iplik üretimi ve kumaş dokumasıyla tekstil endüstrisine adım atmış olan Bahariye Mensucat’ın bir parçası olarak 1980 yılında halı dünyasına giriş yapan Bahariye Halı girdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Herkesin zevkine ve ihtiyacına yanıt vermeyi başarmış olan Bahariye Halı, birbirinden şık modelleri ile göz dolduruyor. Evinizin her bir bölümünü düşünerek üretimde bulunan Bahariye Halı, farklı modelleri ile dikkat çekiyor. Ruby, Soft Class, Almina, Safir, Safran gibi serileri sizlerle buluşturan Bahariye halı modellerini yakından tanıyarak siz de ihtiyacınız doğrultusunda bir seçim yapabilirsiniz.

Bahariye Halı İle Kaliteyi Evinizle Serin


Evinize 12 ay boyunca adeta baharı taşıyacak olan Bahariye Halı Ruby serisi, modern çizgileri ile dikkat çekiyor. Dikdörtgen, oval, yuvarlak formlara sahip olan Bahariye Halı Ruby serisinde kullanılan yumuşak tonlar, evinize huzuru yansıtıyor. Bahariye Soft Class serisi ile şıklığı ve sadeliği harmanlayarak tarzınızı belirlemenizi sağlıyor. Evinizi özel kılan Bahariye Soft Class, farklı renkleri ile dikkat çekiyor. Bahariye Halı Almina serisi, doğal renkleri ve farklı desenleri ile evinize büyülü bir hava katıyor. Özellikle salonlarınıza mükemmel bir şıklık getirecek olan Bahariye Halı Safran Serisi ise, zarafeti ile göz alıyor. Kaliteli dokusu ve özel desenleri ile dikkat çeken Bahariye Halı Safran modelleri ile siz de evinize değerli kılabilirsiniz.


Evinize kaliteyi taşıyacak olan Bahariye Halı modelleri arasından siz de tarzınıza ve zevkinize uygun olanını seçebilirsiniz. Bej, bordo, krem, sarı, turkuaz, beyaz, lila, kırmızı, siyah, pembe, mavi gibi birçok rengi en kaliteli ipliklerle buluşturan Bahariye Halı modellerine HalıStores avantajlarından faydalanarak sadece tek tıkla sahip olabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. eHalicim, binlerce halı, ev tekstili ve yüzlerce dekorasyon ürününün bir arada bulunduğu Türkiye’nin en büyük online halı mağazasıdır. Yerli, yabancı pek çok markanın binlerce yeni sezon modelini satışa sunan eHalicim, mağazalarda bile bulunması mümkün olmayan en yeni, en trend ürünleri online satış sitesi üzerinden ücretsiz kargo ile sizlere sunmaktadır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.