-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Piramit'in Laneti Filmi (2014)

ads
ads

Piramit'in Laneti - The Pyramid Filmi Tanıtım:


ABD 2014 yapımı korku filmi olan Piramit'in Laneti ülkemizde ki vizyon tarihi 10 Nisan 2015 tarihidir. Filmin yönetmeni "Grégory Levasseur" ve oyuncularından bazıları "Ashley Hinshaw , James Buckley , Denis O'Hare , Daniel Amerman , Joseph Beddelem" ile 1 saat 23 dakika süren korku türünde vizyon filmidir.

Piramit'in Laneti Filmi (2014)


Piramit'in Laneti - The Pyramid Filminin özeti:


Dünya harikası olan Piramidlerin gizemini araştırmak için bir grup yanıp tutuşur. Bundan önceleri araştırmak ve kazı yapmak için giren grup kaybolur ve sır dolu ölümlere neden olduğu için binlerce seneden beri kazı yapılmamıştır.  Kahire'deki rejim karşıtı protestolar nedeniyle tahliye edilen piramit bölgesine tek başına gider. Fakatpiramidin içine iyice dalar ve bu derinliklerin bit türlü sonu gelmez sanki labirent içinde kaybolmuştur. Ancak kısa bir zaman sonra kaybolduklarının farkına varırlar. binlerce yıl güneş göremeyen derinliklerden tekrar çıkıp güneşi görme hayali içinde çaresizce çıkış yolları ararlar.Zaman geçtikçe piramidin yalnızca esiri olmadıklarını, aynı zamanda kurban olmak üzere olduklarını anlamakta geç kalmazlar.


Piramitin Laneti (Pyramid) | Türkçe Altyazılı | Fragmanı izle


Not: bu video "Film Günlükleri" adındaki bir Youtube kanalından alınmıştır.




Bir önceki film tanıtımı >>    Dracula: Başlangıç Filmi (2014)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. Ben beğendim ve özellikle gecenin geç saatlerinde izlemenizi tavsiye ediyorum. Üst seviye bir yapım değil ama izlenebilir.

    YanıtlaSil
  2. Piramit lanet filmi muhteşem bir film herkese izlemesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Misir piramitlerinin gizemi cozulemedi bir turlu. Ancak filk ywpimcilari bu gizemi hep kirkuya dayali filmler ile gorduler. Birazda iyi bir yonu ilan bir seyle karsilastirsalar keske

    YanıtlaSil
  4. Piramitlerin tarihi gerçekten çok değişik. Özellikle gençliğimde sagopa dinlerken isminin nerden geldiğini araştırırken baya detaya inmisştim

    YanıtlaSil

  5. Piramit'in Laneti Filmi (2014) GÜZEL bir filme benziyor klasik bir konu olsada izlenir gibi sanki

    YanıtlaSil
  6. bir yerde piramit filmi varsa orda uzaylılar vardır. hata piramit en sonunda ya çöker yada uzay geisi olur kalkış yapıp uzaya gider :D

    YanıtlaSil
  7. piramitin laneti filminin fragmanını izledim gerçekten güzel görünüyor3

    YanıtlaSil
  8. zamanında izledim öneririm herkeze.

    YanıtlaSil

  9. Piramit'in Laneti Filmi çok fantastik ve çekici bir film özellikle fragmanı harika tarih sevenler için güzel bir film

    YanıtlaSil
  10. Gizem ve gerilim olarak iyi olsa da sonlarına doğru o özelliğini kaybetti boş vakitte izlenebilecek bir film.

    YanıtlaSil
  11. Bu film çok güzeldi.Gerilim anlamında ve macera anlamında çok iyi bir filmdi.Halen izlediğim günü hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
  12. oldum olası su piramitlerdeki gizemi merak etmisimdir. o koca tasları nasıl koymuslar oraya yaw

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.