-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ufak Tefek Cinayetler 11. Bölüm (Star Tv ) İzle

ads
ads

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölümü

Ufak Tefek Cinayetler 11. Bölüm Fragmanı İzle


Fragman henüz yayınlanmadığı için ekleme yapmadık. En kısa zamanda fragman eklenecektir.  detaylar için haberimizin devamına bakabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölümün fragmanı yayınlandı mı?


Star tv'de çok izlenen diziler arasında yer alan ufak tefek cinayetler dizisinin son bölümü 11. bölüm yayınlandı mı? ile ilgili aramalar çok gelmektedir. Bu nedenle bu yazıyı iF ailesi olarak dizi severler sunmak istedik.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 10. bölümünde yaşanan olayların arkasından izleyici 11. bölümde nelerin gelişeceğini son bölüm fragmanından tahmin etmek istiyor. Dizinin Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen vb. ünlü isimlerin rol aldığı ufak tefek cinayetler dizisinin son bölüm fragmanı ne zaman paylaşılacak detaylar haberimizin devamında....

Dizinin tutukunları yeni bölümü sabırsızlıkla beklemektedirler. 10. bölümü ile ekranlara gelen dizi oldukça heyecanlı anları ile izleyici ekrana kilitlemeyi başardı. Ve bu dizinin en son yayınlanan bölümünü izlemeyenler ise hem fragmanına hemde bölümün tamamını izlemek için arayış içindeler. Biz konumuzda sizlere hem 10. bölüm fragmanını hemde Star tv izlenme bağlantısını sizlere sunacağız.

Bunun için ilk olarak fragmanı izlemeniz için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz.

Not: Bu video "STARTVSTAR" isimli youtube kanalından alınmıştır.

Ufak Tefek Cinayetler 10. Bölüm Fragmanı! İzle




Dizinin onuncu bölümünü kaçıran ise aşağıdaki star tv'nin orjinal bağlantısını kullanarak izleyebilirler.

https://www.startv.com.tr/dizi/ufak-tefek-cinayetler/bolumler


Ufak Tefek Cinayetler Son Bölüm Özeti:

Merve bu sefer değişik bir hamle yaparak Serhan'dan artık şüphe duymaya başlamıştır. Ve sonunda bazı delilleri elde edebiliyor. Edip'in susmaya hiç niyeti yok gibi. Oldukça kararlı bir davranış ile geçmişteki olayları anlatmak da son derece karar sahibi. Bu hikayeleri duyan serhan Oya ile  yüzleşir. Peki bu durumda Oya ne anlatacaktır.

Arzu ise çok zor bir sürece girdi. Artık burcu vardır. Ve bu sayede çocuklarının bu hanımla görüşmesine izin verecektir. Mali polis devreye girer ve tüm dolandırıcılık  olaylarını mercek altına alır. Rıza ise kaçak, Merve ve Serhan habersiz şekilde uçuruma sürüklendiklerinin farkında bile değiller.

Ufak Tefek Cinayetler her Salı akşamı saat 20: 00'da satar tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 10. Bölümü izlemeyenler varsa yukarıdaki bağlantıyı kullansınlar.

Google'dan gelen aramalar:

ufak tefek cinayetler puhu
ufak tefek cinayetler son bölüm
ufak tefek cinayetler 1.bölüm izle
ufak tefek cinayetler son bölüm izle
ufak tefek cinayetler 8 bölüm
ufak tefek cinayetler oyuncuları
ufak tefek cinayetler youtube
ufak tefek cinayetler 8 bölüm fragmanı


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.