-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Vatanım Sensin 39. Bölüm

ads
ads

Vatanım Sensin 39. Bölüm Fragmanı


Vatanım Sensin 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.


Vatanım Sensin 39. Bölüm Fragmanını İzle.


Not: Bu video "KanalD" isimli youtube kanalından alınmıştır.



Vatanım Sensin 39. Bölüm Özeti:


Milli mücadele artık başlayacak ve İsmet paşa İzmir'e doğru gelecektir. Ankara'da hareketlenme olacak ve bunun nedeni dağıstanlının teklifi geri çevirmesinden dolayı olacak. Yunan ordusuna karşı yeni bir zafer kazanmak için büyük çabalar sarf edilecektir. Mustafa Kemal Paşa önderliğinde olan ve yaşanılan olayların sadece bir savaş olmadığı kanısına varan İsmet paşa sonunda Cevdet ile İzmir de buluşurlar.

Vatanım sensin son bölümü ile kanal d ekranlarında olacak. Kanal d televizyonun en fazla izlenen ve reyting rekoru kıran dizisi "vatanım sensin" dizisinin 39. bölümü 28 Aralık Perşembe akşamı saat 20: 00'da ekranlarda olacak.

Google'dan gelen aramalar:

vatanım sensin son fragman
vatanım sensin 32 bölüm izle
vatanım sensin sezon finali izle
vatanım sensin yeni sezon izle
vatanım sensin yeni bölüm
vatanım sensin 1. bölüm
vatanım sensin 30 bölüm izle
vatanım sensin 31 bölüm izle

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.