-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kadınların Hoşlanmadığı Bazı Sebepler

ads
ads
Kadınların Hoşlanmadığı Bazı Sebepler

Hanımların Bazı Durumlardan Hoşlanmaması

Kadınlar bazı noktalara çok takılır ve bundan dolayı bazı hoşlanmadığı durumlar meydana gelir. Tabi ki bu her kadın için geçerli değil fakat birçok kişi bu durumlardan hoşnut olmuyorlar işte onlar:


1. Kilolu gözükmek kadınların hoşlanmadığı durumdur. Bu soğuk havalarda kat kat giyinmek zorunda olduklarından bu durumdan hiç hoşlanmazlar.


2. Soğuk günlerin yaşandığı bu dönemlerde kadınlar her  zamanki  şık gözükmek ve giyinmek ister ancak bu şık elbiselerin altına kışlık bot giymek o kişilerin hiç hoşlanmadığı durumu gözler önüne seriyor.

3. Kar yağdığı zaman insanlar bazen buzlu yere bastıklarında düşer genel olarak bu kadınlarda daha çok görülür bu durumdan hiç hoşlanmadıkları barizdir.

4. Artık yoğunluk olarak bayanlarda  araba kullanırlar. Kış mevsiminde yoğun karlı havalarda arabaları çalıştıramamak veya bulunduğu mekandan çıkarmamak gibi sorunlar hoşlanmadıkları olaylardan biridir.

5. Yağışlı havalarda kullanılan şemsiyeler, fırtına ile denk geldiği zaman sürekli ters döner ve bu işkence ve karizma çizimine denk geldiğinden bu durumda onların hoş karşılamadığı olaydır.

6. Yalnızlıktan dolayı beyinde oluşan eski sevgiliye mesaj atsam mı atmasam mı? uyarısı.

7. Makyaj kadınların her gün yaptıkları eylemlerdendir. Kış günlerinde ise ne kadar makyaj yapılsa da kırmızı bir burunla gezmeleri hoşlanmadıkları durum olsa gerek

8. Saçlarına özen gösteren hanımlar, bere takmak zorunda kaldığından saçlarının bozulmasından dolayı rahatsız olması durumu.

9. Soğuk havalarda cilt çok çabuk kurur ve çatlar bu sorunu düzeltme çabaları da bunun cabası.

Bir önceki yazımız  >>   Yapmanız Gereken 5 Diyet Önerileri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.