-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » En İlginç Google Aramaları

ads
ads

En garip Google'da Çok Arananlar Listesi


En İlginç Google Aramaları
Dünyanın en büyük arama motoru Google'da olmayan yok. Bu yüzden insanlar bilgi edinmek için, araştırma yapmak için birçok kelime araması gerçekleştirmektedir. Bu aramalardan en garip olan ayda binlerce kez aranan kelimeleri listeledik:


1.  Erkeklerin memesi neden var. Bu kelimeler ayda 19 bin kez aranmaktadır.

2. Kediler beni nasıl sevebilir. Bu aramada ayda yaklaşık 500 kere aranmaktadır. Buradan da anlaşılıyor ki kedilere ilgi çok büyük ve besleyen de çok, bu yüzden kedilerinin kendilerini nasıl seveceğine dair arama gerçekleştiriyorlar ama ne yazık ki kedi istediği zaman istediği kişiyi sever,  Google'da ne kadar ararsanız arayın değişen bir şey olmayacaktır.

3. Bir cesedi nasıl saklarım.  Bu aramada ayda ortalama 1000 kere aranmaktadır. Buda çok tuhaf bir durum ve demek ki ayda bin kişi cesetlerle yaşıyor diyebiliriz.

4. Lady Gaga kız mı, erkek mi? Bu arama en çok arananlar listesinde  ayda  yaklaşık 20 bin kez aranmaktadır.

5. Sevgilime nasıl çıkma teklif edebilirim. En çok arananlar listesinde çıkma teklifi vardır. Ortalama ayda yaklaşık 20 bin kez aranmaktadır.

Aslında bu kadar kişinin bunu araması çok ilginç,  nasıl çıkma teklifi edeceğini bile bilmiyorsan, çıktıktan sonra ki aşamaları da herhalde  google'da arayacaksınız.

Benden size tavsiye çıkma teklifini sade ve ciddi şekilde edin, saçma sapan girişimlerle değil, Direk benimle çık diyeceksiniz.

6. Kırılan Kalbi nasıl tamir edebilirim. Bu aramada 15 bin kere aranmaktadır. Kalp kırmak kolay ama tamirinin zor olduğu da buradan anlaşılıyor.

7. Neden evlendim: bu arama ise ayda yaklaşık 40 bin kere aranmaktadır. Buda ilginç aramaların en başında gelebilir.

8. İşimi sevmiyorum. ve nefret ediyorum aramaları da aylık aranma hacmi 23 bin keredir. Zaten bu normal ve doğaldır. İnsanların çoğu işini severek yapmaz, çünkü sevdiği bir işe girememiştir demektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.