-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Sivilce izleri Nasıl Geçer

ads
ads
Sivilceler her yaşta bireyin cilt sorunu olmuştur. Fakat sivilceler genellikle 12-21 yaş arası ergenlik dönemi tabir ettiğimiz yaş aralığında sıkça karşılaşılan ve bu yaştaki kişileri psikolojik olarak bile rahatsız eden cilt sorunudur.Sivilcelerin patlatılması ile yok olacağı düşüncesi patlatılarak sivilcelerin yayılmasına neden olunmaktadır veya başka sebeplerden dolayı da yüz çevresine yayılmaktadır. Eğer sivilcenin büyük sıkıntılara yol açacağını düşünüyorsanız, çözüm için mutlaka doktora gitmelisiniz. Fakat evde basit olarak sivilcelere müdahale edebiliriz ve yok olmasını hatta yayılmasını engelleyebiliriz. Peki sivilce nasıl geçer  sorusunun cevabı için evde uygulanabilecek bazı yöntemlere değinelim.

Sivilce izleri Nasıl Geçer


Limon suyu ile sivilce nasıl geçer...Sivilce lekeleri için ve cildin beyazlaması için doğal limon suyu en iyi yöntemdir. Bir beze veya pamuğa su ve limon suyu damlatın, sivilcelerin olduğu kısıma sürün. Biraz beklettikten (15-20 dk) sonra yüzünüzü durulayın.

Limonun asitlik etkisi cildi kurutabilir bunun için ardından nemlendirici sürmekte fayda var.
Sivilceler kurumaya başladıktan sonra geçmesi ile birlikte izleri de kalabiliyor. Peki sivilce izleri için neler yapılabilir yani sivilce izleri nasıl geçer sorusu için bir kaç doğal yöntem önerelim.

Sivilce izleri nasıl geçer deyince akla ilk gelen her zaman sirke olmuştur. Elma sirkesi cilt temizliği ve izlerin yok olması için önemli ürünlerin başında gelir. Elma sirkesini düzenli olarak gece aynı saatte veya her yatmadan da olabilir pamuk yardımı ile yüzümüze uygulayın.

Bu dönem de yüzünüze vitamin ve nem takviyesi verebilirsiniz, bunun için en iyi yöntem baldır. Doğal balı yüzünüze sürün biraz beklettikten sonra durulayın.


Yüzünüzün temizlenmesi için 3 su bardağı su ile biraz marulu kaynatın. Kaynayan su ile sabah ve akşam yüzünüzü temizleyin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.