-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sıcaklıktan Dolayı

ads
ads
Genel olarak bizler araçlarımızla geziye, pikniğe bunun gibi yerlere gideriz. Özellikle yaz aylarında bu aktiviteler gerçekleşir. Bu durumda arabanın içi sıcak ve dışarısı da oldukça sıcak olduğu için yüksek orandaki ısı nedeni ile pet şişelerde oluşan bazı kimyasal değişimler kansere neden olmaktadır.

Bu yüzden sizlere uyarımız arabada bırakılmış yada yüksek oranda sıcak ortamda bulundurulmuş plastik şişeleri kullanmayınız.

pet, pet şişe, sağlığa zararlı mı?, kansere neden olabilir

1  2  3  4  5  6


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. aynen konuda belirttiğiniz gibi, plastik şişeler soğuk ortam ve sıcak ortamlardaki durumlarına göre yapısal olarak değişebilir, sıkıntı yaratabilirler. Bu kanstrojen madde üretmesi ve kansere neden olması gibi ciddi bir durumdur...

    YanıtlaSil
  2. Sadece pet şişeler değil paraben içeren bütün maddeler tehlikelidir. Plastik şişeler yerine cam kullanılması en sağlıklısı olacaktır. Ben uzun süredir cam şişe kullanıyorum ve kesinlike tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.