-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kilis

ads
ads
Kilis'in nüfusu 128.586'dır. Ülkemizde suç oranı en yüksek olan yerler arasında ikinci sırada yerini alır. Yüzdelik hesap yaparak bu sonuca bakalım.

Kilis'te suç oranı % 8, 97 olarak kayıtlara geçmiştir.

Kilis

1  2  3  4  5

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. bu listeye giren şehirlerde dikkat etmeniz gereken bir husus var da sizde fark etmişsinizdir muhtemelen ancak genelde göç alan yerli halkını asimile olup geçmiş bir şehir olması ve son dönemde suriyeli gelmesi ile kötü niyetli kişilerin artmasından ötürü bu olaylar bu illerde oluyor ve sayı artıyor

    YanıtlaSil
  2. Suç oranının en yüksek olduğu il bence adana. Arkadaş ne zaman 3.sayfa haberlerini okusam birtanesi mutlaka Adana'dan

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.