-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Siccin 2 Filmi (2015)

ads
ads

Siccin 2 Filmi Hakkında:


2015 Türkiye yapımı olan tür olarak korku ve gerilim içeren 2015 vizyon filmlerindendir. Filmin ismi Siccin 2, yönetmeni "Alper Mestçi" oyuncularından bazıları "Şeyda Terzioğlu , Bulut Akkale , Seda Oğuz , Yavuz çetin , Reyhan İlhan" ile sinemalarda yerini alan vizyon filmidir.

Siccin 2  Filmi (2015)


Siccin 2 Filminin özeti:


Hicran ismindeki kişinin başından kötü olaylar geçerek zamanla bu durum ciddileşir ve değişik olaylar yaşamaya başlar. İki yaşındaki evladınız kaza esnasında kaybetmiş ve bundan dolayı bunalıma girmiştir hicran. Bundan dolayı bir büyücüye gözüken hicran sonunda 41 dikiş adlı büyünün yapıldığını öğrenir. Çok tehlikeli olan bu büyü ona kötü sonuçlar getirecektir. Bu kötü sihirin bozulması için yapan kişiyi bulması gerekmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. şu Türk korku filmleri kadar beni geren bir şey yok.insanın korkmaması elde değil

    YanıtlaSil
  2. Türk film yapımcıları korku filmi yapmayı beceremiyor siccin filmi de biraz çocukca olmuş dini korku filmler artık gerilimden öte gitmiyor daha yaratıcı filmler yapılmalı

    YanıtlaSil
  3. Harika bir film izlenilmesi gerekiyor. Siccin bir daha güzel di ama bu filmde güzel olmuş

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.