-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Sağlık  hayatımızın her alanında en önemli yere sahiptir. Sağlıksız bir hayat düşünülemez ve sağlığımıza dikkat etmememiz gerekir.  Sağlık ve cinsellik arasındaki bağ ile konumuza devam edelim. 

Yaşamımızın  daha kaliteli olması açısından sağlıklı bir beslenme alışkanlığı elde etmek mutlaka gerekmektedir. Bunun yanında  spor da hayatımızın bir parçası olması gerekmektedir. Günlük olarak egzersizler yapmak sağlık açısından çok önemli hiç olmadı en az bir saat veya yarım saat yürümek bile sağlığımıza çok faydası olacaktır. 

Bu sayede cinsel hayatımızdaki performansta artacaktır. Stresten uzak durmak fazlasıyla insanlara  fayda sağlar.  psikolojik sorunlar cinsel hayat ve daha başka türlü olumsuzluklara neden olabilmektedir. 

Genel olarak artık bu zamanda eşlerin her biri çalışmakta ve haliyle iş  hayatında bir sürü stres ve yorgunlukla birlikte eşle arasında anlaşmazlıklar olabiliyor. Her ne olursa olsun çocuklarımızla ve eşimizle ilgilenmeyi unutmamak gerekir. Aksi takdirde bu olumsuz durumlara davetiye çıkarabilir.

Eşler arasındaki cinsellik rutin halde olmalıdır. Uzun aralıklar buna zarar verebilir ve soğuma başlayabilir. Bu sebeple ruh halinde göz önünde bulunarak en doğru zamanda ve yerinde gereken şekilde davranmak lazımdır. Sağlıklı olmanız seks  hayatınızda mutluluk verecektir. Bu sebeple  cinsellik ile sağlık arasında bir bağ vardır. Her şeyin başı sağlık demiştik. Sağlık olmadığı sürece bir şeyin bir anlamı kalmıyor. 

Eşinizde karşı saygılı ve hoşgörülü olun. Özen gösterin ve ara ara süprizler yapın ve aile içi huzurun artmasına da neden olacaktır. 


ben konuyu burada sonlandırıyorum bu konu hakkında yazılacak bu kadar. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Sağlığın cinsel yaşama etkisi olduğunu bilmeyen çok fazla insan var. Sağlıklı beslenmek yataktaki performansıda çok etkilemekte.Özellikle bayanların orgazm problemi sağlıklı beslenerek çözüm kazanabiliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.