-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Kırmızı Muz Zayıflatıyor "Kırmızı Muz Nedir?"

ads
ads

Kırmızı Muz ile 1 Ayda 7 Kilo Vermek Mümkün.



Kırmızı muz ile 1 ayda zayıflamak...

Kırmızı muz ile zayıflayın. 1 ayda 7 kilo verdiren kırmızı muz.

Amerika özellikle orta Amerika'da en çok tercih edilen ve sevilen meyveler arasında yerini alan kırmızı muz oldukça şifalı ve zayıflamaya yardımcı oluyor.


Kırmızı Muz Zayıflatıyor "Kırmızı Muz Nedir?"


Zamanımızın sorunlarından biri olan aşırı kilo insanları zayıflamaya yönetiyor. Ancak bunun için doğru seçimi yapmak gerekir. İlk olarak bir diyetisyene görünmek ve sonrasında ise şifalı bitkiler ve meyveler ile zayıflamak mümkün oluyor. Bundan önce en önemlisi ise mutlaka spor yapmanız ve hareketli olmanız gerekir. Günde en az 1 saat  yürüyüş yapmak bile size yetecektir. Neyse biz konumuza dönerek kırmızı muzdan biraz bahsedelim:


Kırmızı Muz Nedir?


Bilenen muzun aksine daha ufak yapıdadır. Renk olarak mor ve kırmızıdır. Bu yüzden ismi kırmızı muz olarak belirtilmiş bir meyve türüdür. Bu muz ülkemizde var ancak bulmak o kadar kolay değil. Ülkemizin dışında birçok yerde bulunmaktadır. Özellikle "Doğu Afrika, Asya, Güney Amerika ve Birleşik Arap Emirlikleri tarafından ithal edilimektedirKırmızı muz orta Amerika'da ithal edilerek ihracatı yapılmaktadır.

Sarı muza göre içinde çok fazla potasyum vardır. Aç karnına yendiği zaman kilo sorunu olanlar  bir ay içinde kilo verdiklerini söylemektedirler. Bu muzun tadı ahududu meyvesine biraz yakın sayılır. İçinde bulunan  C vitamini sayesinde  metabolizmayı hızlandırır ve  soğuk algınlığı gibi durumları önlemede yardımcı etkendir. Ayrıca kabızlık şikayeti olanlar için birebirdir. Sindirim sistemine etki ederek kabızlığı gidermektedir. 

Yaklaşık bir ay süresince aç karnına kırmızı muzu  tüketen kişilerden otuz tanesi bir ay içerisinde 7 kilo verdiği söylenmektedir. 

Google aramaları:

kırmızı muz faydaları

kırmızı muz nerede satılır

kırmızı muz satın al

kırmızı muz nerede yetişir

kırmızı muz fidesi

kırmızı muz macunu

kırmızı muz fiyatları

kırmızı muz nasıl yenir

Bir önceki sağlık ile ilgili konumuzda "Zayıflama İlaçlarının Sağlığa Zararları Var mı Yok mu?" hakkında oldukça geniş ve detaylı bilgiye ulaşmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. gerçekten zayıflatıyor. hem tok tutuyor hem de faydalı herkese öneririm

    YanıtlaSil
  2. Daha önce denemedim ve ilk defa duyuyorum. Gerçekten denildiği gibiyse denemek isterim.

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı Muz ismi bile enteresan olan bu meyvenin faydaları da oldukça güzel tabii bizim ülkemizde sarısının kilo fiyatı belli bu kırmızı muz fiyatı ülkemizde ne olur diye düşünmekte insanı yiyip bitiriyor.

    YanıtlaSil
  4. Kırmızı muz mu? Valla bende ilk defa duyuyorum şuana kadar hiç denk gelmedi.

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı muz mu varmış, bir yaşıma daha girdim derler ya aynen öyle oldu.

    YanıtlaSil
  6. Daha önce duymadığım ve görmediğim bir şey ilginç.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.