-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 9. bölüm

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 9. bölümü...



Sıfır bir izlemek, sıfır bir dizisi nasıl nereden izlenir, sıfır bir dizisi 4. sezon, 2018  4. sezon  son bölümü, son bölüm ne zaman, sıfır bir bir zamanlar Adana'da son bölümü. Blu TV, İnternet dizisi, 4 sezon 9. bölümün detayları ve  hakkında bilgiler yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Bilindiği gibi sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisi televizyonda yayınlanmıyor. Bir kaç sene önce ilk olarak Youtube üzerinden yayınlandı ve daha sonra BLU TV üzerinden ekranlara gelmektedir. Bunun içinde Blu Tv üzerinden nasıl izleyebileceğinize dair geniş bilgi içeren bağlantı verdik. Bağlantıdan sayfamıza giderek detaylara göz atabilirsiniz.

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 9. bölüm Fragmanını İzle..

Not: Sıfır bir dizisinin 4. sezon 9. bölümüne ait son  fragmanı yayınlandı. Fragmanı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterlidir.

https://www.youtube.com/watch?v=eZ99kviy5HI

Sıfır bir dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı.  Dizinin fragmanı Resmi Youtube kanalında yayınlandığı zaman sayfamızdan izleme  bağlantısını vereceğiz. 

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 8. bölümün Özeti:

Dizinin son bölümü 26 Temmuz Perşembe akşam ekranlara geldi. Heyecanı dorukta olan dizi de Savaş, Cio ve Özgür cezaevinden çıkış  yaptıklar. Bunun mutluluğunu yaşayan ekip arkadaşlarına kavuştukları için çok mutlu oldular ve aynı zamanda cezaevinde bıraktıkları için üzüntü içinde idiler. Sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. 

Hapishanede düşmanlarına karşı büyük çabalar gösteren ekip dışarıda da düşmanlarına karşı planlar yapmaktadırlar. Adana Hürriyet mahallesinde ki insanları kötü yollara iten kişilerle mücadele eden ekip gençleri bu tuzaklardan korumak için ellerinden geleni yapmaya devam edecekler. 

Sami'nin kuzeni ölmüştü bu acı ile intikam içinde yaşayan Sami rahat durmayacaktır. Yeğeninin acısını her gün kat kat daha çok hissetmektedir. Sami bu konuda oldukça kararlı gözü kararmış önüne kim çıkarsa çıksın intikamını almaya karar vermiştir. Gençleri kötü yollardan koruyan  Mahallenin gençleri bu tehlikenin farkındadır. Bu tehlike için Cio, Savaş ve ekibi önlemlerini alacaklar. 

Hapishanede mahkumlara ise bayağı derecede bir sıkı denetim söz konusudur. Bu sebeple orada bulunan kötü kişiler artık her istediğini yapamayacak duruma geldiler. Savaş çok önemli bir  ipucu olarak kamera görüntülerini ele geçirmiştir. Ve bu onun için çok önemli bir koz olacak.




Sıfır bir dizisini sadece BluTV üzerinden izleyebilirsiniz. BluTV üzerinden dizi nasıl izlenir aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.



BluTV izleme bağlantısı :  https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada


Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon




Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür MeriçSavaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi



Google aramaları:

Sıfır bir izle, sıfır bir ne zaman başlıyor, sıfır bir yeni sezon, sıfır bir bir zamanlar adana da 4. sezon bölümü. Yeni bölüm ne zaman. sıfır bir fragman izle,  yeni fragman sıfır bir, blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 4 sezon

4. sezon. 9. bölüm
4. sezon 8. bölüm
4.sezon 7. bölüm
4. sezon 6. bölüm
4. sezon 5. bölüm
blutv sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Hani tarihte admin sıfır bir dizisi

    YanıtlaSil
  2. sıfır bir bir zamanlar adana da dizisi tüm bölümleri çok iyi güzel dizi 9. bölüm perşembe günü

    YanıtlaSil
  3. sıfır bir başladı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.