-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rüyada Adam Dövmek Görmek Neye İşaret Eder?

ads
ads

Rüyada Adam Dövmek Görmek...


Google Aramaları:

rüyada adam dövmek islami

rüyada adam dövmek kan görmek

rüyada adam dövmek ihya

rüyada tanımadığın bir adamı dövmek

rüyada düşmanını dövmek

rüyada birini döverek üzmek

rüyada tacizciyi dövmek

rüyada adam dövebilmek nedir

Rüyada Adam Dövmek Ne Anlama Gelir?



Rüyada Adam Dövmek Nedir ve Yorumu...



Rüyayı gören kişi olur olmadık yerde patavatsız şekilde bazı konuların saklı kalması gerekirken bunları başkalarına söyleyeceği ve sonra pişman olacağı anlamını ifade etmektedir. Ehil kişilere söylenmediği için bu tür bilgiler kısa zamanda yayılacak ve ağızdan ağza dolaşarak ortalık karışacak hale gelebilir. Rüyada adam döven kişi ne olursa olsun ağzını sıkı tutması gerekmektedir. Aksi takdirde olumsuz mutsuz sonuçlar meydana gelebilir. Her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda vardır.

Rüyada Adam Dövmek  Görmek Neye İşaret Eder?


Biz rüya tabirlerini  geniş ve uzun uzadıya anlatmak yerine rüyaların tabirlerini kısa ve öz tutuyoruz. Bunun nedeni ise her insan farklı şekilde rüya görür ve bunu işin ehli olan kimseye noktasına virgülüne kadar anlatmak gerekir ki o rüyaya göre tam yorum yapılabilsin. Aksi halde rüyalarınızda herhangi bir şeyi görüyorsunuz ancak nasıl görüyorsunuz önemli o. Fakat biz kısa ve öz özetlerle adı geçen rüyanın tabirini yapıyoruz. Sadece bu ön bilgi olarak yeterli olacaktır. Uzun uzadıya anlatmak yerine kısa ve net bilgi ile sizleri bilgilendirmek daha doğru olacağını düşündük. Ve şunu da belirtelim ki her rüya gerçek çıkmaz. Özellikle salih kimselerin rüyaları genelde çıkabilir ve sabaha doğru abdestli bir şekilde görülmüş rüyalar ehil kimselere sorularak tabir edilmesi gerekir. İnternet ortamında tam olarak aradığınızı bulamaz ve farklı farklı rüya tabirleri ile kaanız karışarak bazen üzülür bazende çok sevinebilirsiniz. Bunlara fazla önem vermemek gerekir. Büyükler derki "rüya ile amel edilmez." Bu yüzden işte bizler sadece özet olarak geçiyoruz olumsuz yorumlarda da canınızı sıkmanıza hiç gerek yok. Sonuçta rüyadır bazen bilinç altınızda ki olaylar rüyada aksedebilir bu sebeple bu gibi durumlarda bu tür rüyaların hayatınıza etki edeceğini düşünmeyin. Rüyalar iki türlüdür Rahmani ve Şeytani rüyalar. Bunları da göz önünde bulundurmanız ve takılmamanız gerekir. Saygılar. İF Ailesi.

Tags: rüya, rüya tabirleri, en iyi rüya tabirleri, kısa rüya tabirleri, öz tabirler, kıymetli rüya tabirleri, rüyanızın yorumları, rüyalar hakkında bilgi, rüyanızın yorumu, rüya görmek, rüya tabiri sözlüğü, 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.