-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri

ads
ads

Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yıl yaklaşıyor. Her yer ışıl ışıl olmaya başladı bile.  Herkesin yeni yıl heyecanına hediye seçimi de ortak oluyor. Hediyelerin en önemlisi de sevgiliye alınacak hediyeler olarak diğer hediyelerden ayrılıyor.

İşte sevgilinizi çok mutlu edecek hediye önerileri...


Güzel bir parfüme kimse hayır diyemez. Parfüm bazen bir kişinin imzası haline bile gelebilir. Sürekli kullandığı bir parfümü ona hediye edebilir ya da ona en çok yakışacağını düşündüğünüz yepyeni bir koku ile sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Farklı bir kutuya koyarak içinden ne çıkacağı sürprizi yaratmak ise size ek bonus olacak.

Yılbaşı konsepti hediyeler de bu dönem için oldukça uygun olacaktır. Noel baba, çam ağaçları, ren geyikleri, kan taneleri içeren figürler tam da yeni yıl için tasarlanmış. Bu güzel bir kupa da olabilir. Yeni yıl yemeğinizi daha güzel bir hale getirecek sofra süsleri de. Hatta görünce içinizi ısıtacak, kazaklar, çoraplar, pijama takımları ile samimi bir hediye alarak aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz.

Çiçek göndermek için de yılbaşı çok uygun bir zaman. Güzel kokan bir çiçek sepeti ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Son zamanlarda moda olan saksı çiçekleri de güzel bir alternatif olabilir. Orkide, sukulent, bonsai gibi saksı çiçekleri kullanarak sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. İnternetten çiçek gönder özelliği olan birçok siteyi kullanarak eşsiz çiçek aranjmanlarından çiçek siparişi verebilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri


Yeni yıl tatil çıkmak için de çok güzel bir fırsat. Hem Türkiye'de hem de yurt dışındaki tatil fırsatlarını değerlendirerek sevgilinize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. Yeni yılda sıcacık bir ülkeye giderek yazı yaşabilir ya da sevgilinizle karlar altında romantik bir tatil geçirebilirsiniz.

Bu ve benzeri hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz ama hepsinden önemlisi içten bir gülümseme ile samimi bir sarılmayla sevginizi göstermeniz olacaktır. Bazen sadece bir sevgi sözcüğü bile tüm hediyelere bedel olabilir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.