-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sosyal Fobi ! Çekingenlik ! Utangaçlık ! Nasıl Geçer

ads
ads
Merhaba

 Sosyal Fobi  nedir ilk önce onu acıklayayım

Sosyal fobi 8 1o kisiden birinin yasamlarını olumsuz etkileyen rahatsızlıklardan bir  tanesidir bu hastalığı olan kisiler baska insanlar  tarafından surekli izlenme kontrol edilme bakıldığının korkusuna neden olur sosyal fobi  utangaclık  çekingenlik ten   ust kademelerde yer alır sosyal fobi aslında korkudur ust boyutlarda bir korkudur bu hastalığı geçiren insanlar  hayatları boyunca  her  kademesinde  sorun yasayacaklardır bu yuzden  cok kisi  bu hastalığı yenmek icin alkol ve uyusturucuya sarılacaktır ve  tamamen zarara uğrayacaklardır sosyal fobi  genelde  ergenlık yıllarında baslar  tedavi edilmesse  omur boyu surebilir sosyal fobinin  verdiği  rahatsızlık  zamanla  diğer  hastalıklarıda meydana getirebilir


SOSYAL FOBİ OLDUĞUMU NASIL ANLARIM


yüz kızarması, el titremesi,baş dönmesi,aşırı terleme ve ani tuvalete gitme isteği gibi belirtilere neden olabilir

En basit ornekler  baskalarının karsısında yemek yeme  ınsanların karsısında konusamama

Bu hastalık yenilemiyecek bir  rahatsızlık değildir  hersey aslında insanın kendi beyninde biter   beyninizi kontrol etmek ve ona soz gecirmek zorundasınız  yasınız  genc ise  zaten zamanla  yavas yavas azaldığını hissedeceksiniz  ne kadar cekingen olursanız olun ve bu korkunun ustune gidin zor gelsede deneyin aslında  herseyin normal olduğunu düşünün ve yolunuza devam edin gecmiş olsun

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.