-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » HTC Desire L

ads
ads
teknoloji



HTC’den Orta Seviye Akıllı Telefon "Desire L"

Genel olarak  üst seviye  cihazlarla kullanıcıya sunulan telefonlarının yanı sıra HTC, orta seviye telefonlarının üretimine  ara vermeden devam ediyor. Bir kaç gün önce Tayvan'da  tanıtımının gerçekleştiği, HTC orta seviye  telefon ailesine yeni model  daha ekledi. Cihazın ismi Desire L 


HTC Desire L Özellikleri

1 GHz hızda  çalışan işlemciden güç almakta. 4.3-inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel çözünürlüğünde ve Super LCD2 teknolojisine sahip ekran kullanılmış  akıllıda 1 GB RAM belleğine sahip.


HTC’nin bu  cihazında, 720p video çekimi yapabiliyor. 5 MP kameraya yer verilmiş. Wi-Fi Bluetooth gibi veri transfer teknolojilerisini de barındıran ürün 1.800 mAh batarya bulunuyor.  Beats Audio ses teknolojisine sahip olan ürün Android işletim sistemi ve  HTC Sense kullanıcı arayüzü kullanılıyor.


8.9 mm kalınlıkta  olan model  118 gr oldukça  hafif ağırlığa sahip. Şu anlık ürünün  hangi tarihlerde  piyasaya sunulacağı konusunda kesin bilgiler olmamakla beraber fiyat konusunda da durum şimdilik aynı.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.