-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Google Pagerank Güncellemesi Ne Zaman?

ads
ads
blogger

Pagerank Güncellemesi Ne Zaman Yapılacak?

Mayıs 2013  Google Pagerank Güncellemesi..

Google,  1  seneden beri  pagerank güncellemesini 3 ayda bir yapıyor. 2013 yılının 1. güncellemesi 4 Şubat 2013'de  yapılmıştı. 2.  güncellemesi   tam olarak ne  zaman yapılacağı hakkında kesin bir bilgi olmadığından net bir   tarih veremiyoruz. Ancak 3 ayda bir yaptığından dolayı  farklılık olmaz ise  Mayıs ayının ilk haftası ile 2. haftası arasında yapılacak.

Tahmini olarak,  6-7'si arasında yapılacaktır.   Güncelleme    bir gün sürmediği,   5-6 gün  gibi bir  zamana tekabül ettiğinden  Mayısın 2. haftasına kadar  tam olarak  sitelerin, rank değerleri kesinlik kazanmış olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.