-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sonuç

ads
ads
makale
Bazen yazmak ister insan, yazmayı bilmese de.  Susmak ister, susmayı bilmese de. Sevmek ister, sevmeyi bilmese de. Özlemek ister, özlemeyi özlemek istemediğini bilmese de.  Gitmek ister, gittikçe geriye gittiğinin farkına varmadan, ilerlemek ister ama geri adım attığını bilmese de. 

Yazmak ne kadar zorsa,  Susmak'ta o kadar  "Yazmayı" bilmediğindendir.  Sevmek ne kadar zorsa, yazmak da, susmak da, sevmeyi bilmediğindendir.  Özlemek de zordur. Yazmak, susmak ve sevmek gibi, özlenemez özlenen. Özlemenin ne olduğunu bilmediğinden özlenen.  Gitmek'de zordur,  Bırakmak ister insan, sevmeyi, susmayı  ve özlemeyi ve bırakıp gerçekten gitmek ister ama gidemez, gitmeyi gerçekten bilmediğinden. Yazarda, susarda, özlerde, giderde ama gerçekten gider benim gibi. Yazamadığım, susamadığım, özleyemediğim ve gittiğim gibi ve hala Adını koyamadığım mutluluğun ne olduğunu bilmediğimden.

Yazar: İpek

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.