-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Blogger Renkli Widget Yapmak

ads
ads
webmaster
Temalarda her zaman bir eksiklik olabiliyor. Tam olarak kendi zevkimize göre tasarımlı tema bulmak oldukça zor. Bu yüzden temaları editleme işleride kullanıcıya düşüyor. Bu konumuzda blogger temalardaki widget arka plan rengini ayarlamayı öğreneceğiz.

Wİdget arka plan ayarlama


Kumanda Paneli +  Şablon  >> HTML'yi Düzenle Bölümünden aşağıdaki kodu bulun.

]]></b:skin>

Bulduğunuz kodun üstüne gelecek biçimde aşağıdaki kodda değişikler yaparak ekleyiniz. Değişiklik yapacağınız bölümler aşağıda anlatılmıştır.

#HTML2 h2

color:#000000; border-bottom:0px solid #22FF00; background: #ffffff;
}

Hangi widgetin arka plan rengini değiştirmek istiyorsanız widgetin kaçıncı olduğunu bularak HTML2 yazan bölüme widgetinizin ID'sinin sonundaki numarasını yazın örnek: HTML1, blog1, HTML2, HTML3, HTML5 gibi numaralandırmalar göreceksiniz. 

Renklendirme için  background: #ffffff; olan kısım widgetinizin ana rengi ben beyaz olarak ayarladım siz zevkinize göre herhangi bir renk kodunu ayarlayabilirsiniz. 

color:#000000 ise  widgetinizde görünen başlığın rengidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.