-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Parti Tırtılları

ads
ads

Parti Tırtılları Filmi


Vizyon Tarihi
23 Nisan 2009 (1 saat 19 dk)
Yönetmen:
Thomas Borch Nielsen
Oyuncular:
Peter Frodin, Trine Dyrholm, Lars Hjortshøj
Tür
Animasyon , Aile
Ülke
Danimarka , Almanya

Parti Tırtılları Filminin özeti:


Yetmişli yılların alameti farikası nedir sanarak Solucan Barry'ye sorsalar eminiz ki o da tavanda dönen bir parıltılı top ve cıvıl cıvıl bir disko müziği tarif ederdi, hem bile bir sürünen mahluk olmasına rağmen! İşte; eğlence, dans, velvele, renk cümbüşü ve en önemlisi, eşi benzeri olmayan disko müziği de solucan Barry'nin vazgeçilmezleri! Bu düşün fıkır, müteheyyiç bilgisayar animasyonunda, Solucan Barry o biliş disko ritmini canlandırıyor. çünkü o bir parti tırtılı! Gayet lalettayin bir yaşamı olan Barry'ye bir devir babası bir iftira plaka dürü edecektir. tam raks eden Barry, senede bir planlı liet yarışmasına iltihak etmek için bir kategori kurmaya hüküm verir...

Ancak hayat, vuruş bağlamak denli hafif değildir. Barry ve arkadaşları bir gün, ağızotu niyetine topraktaki yuvalarından koparılıp alınıverirler. Dünyada birçok önemli festivalde mevki düzlük ve eleştirmenlerce sonsuz bedii film, İstanbul Film Festivali programında da yerini aldı. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.