-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Avea Çevik Stüdyo (Agile Stüdyo) Uygulaması

ads
ads
Avea Çevik Stüdyo (Agile Stüdyo)  Uygulaması
Avea 220 tane değişik ülkelerden olan "Çevik Stüdyo" başkanlarını Amsterdam'da bir araya getirdi. Bu toplantı neticesinde avea Çevik Stüdyo (Agile Stüdyo) Uygulamasını başlatmıştır.

Avea kadrosunda  sürdürülebilir çevikliği çoğaltmak için danışmanlık sorun detayları sunmakta olan  Çevik Stüdyo (Agile Studio), 3 Temmuz 2014’te Amsterdam’da yapılan etkinlik  ve Avrupa’nın bu bünyedeki  en büyük toplantısı olan Scrum Day Europe’ta kendini gösterdi. Bu sene  dünyanın çeşitli ülkelerinden 220 çevik uygulama yöneticisinin  yer aldığı bu  etkinliğe, Türkiye’den katılan tek konuşmacı ise Avea İK Dönüşüm & Çevik Stüdyo Kıdemli Müdürü Dr. Selçuk Alimdar olmuştur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.