-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Medcezir dizisi yeni sezon tanıtımı yapıldı

ads
ads
Medcezir dizisi yeni sezon tanıtımı yapıldı

Medcezir yeni sezon fragmanı yayınlandı. Medcezir yeni sezon tanıtımı.

Medcezir fragmanı izle, medcezir tanıtımı, medcezir hangi tarihte, medcezir dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?, medcezir hangi kanalda, medcezir fragman tanıtımı izle


Heyecanla beklenen Medcezir dizisini Star tv ekranlarında 22 Ağustos 2014 Cuma akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk bölümünün 45 saniyelik fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü Medcezir dizisinin fragmanını yazımızın sonunda sizlere sunacağız.


Star tv ve ülke genelinde en çok izlenen ve sevilen dizi "Medcezir" yep yeni ve sezonun ilk bölümüyle 22 Ağs Cuma akşamı strar tv ekranlarında olacak. Merakla beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Medcezir tutkunlarına büüyk heyecan yapan fragman yazımın sonundan izleyebilirsiniz.

Fragmanda Mira ve Yamanın aynı yerdeki bir kumsalda yanyana oldukları gözükmekte. Twitter sosyal ağında yayınlanan medcezir dizisinin fragmanı büyük yankı uyandurarak hayranları tüm özlemlerini dile getirerek izlenme rekorları kırdı.

medcezir - 2. Sezon Fragmanı izlemek için Star tv'nin resmi sitesinden veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak fragmanı izleyebilirsiniz

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.