-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » LYS 2014 Ek Yerleştirme Hangi Tarihte

ads
ads
eğitim

2014 Yılı LYS ek yerleştirme ne zaman?, LYS 2014 yerleştirmesi ne  zaman başlayacak? 2014 ek yerleştirme zamanı..


Şu zaman itibariyle ÖSYM'den herhangi bir resmi açıklama yapılmış değildir. Ancak ek yerleştirme işlemlerinin bu ayın sonlarına yakın zamanda gerçekleşeceği düşünülmektedir. Fakat kesin ve net bir bilgi şimdilik resmi açıklama olmadığından veremiyoruz. 

Bazı yerlerde denk gelmiş olabilirsiniz, lys ek yerleştirme hakkında tercih klavuzlarının açıklandığına dair bilgilerin asılsız olduğunu da bildirelim. Çünkü resmi herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.

Bu yazı 15 Eylül 2014 tarihinde yazılmıştır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.