-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Facebook'dan Yeni Proje

ads
ads

Facebook Artık Kayıp Olan Kişileri Bulacak.


Dünyadaki en büyük ve kullanıcı sayısı milyonlar geçmiş en gelişmiş ve kullanılan sosyal ağlardan olan facebook güzel bir ilkle imza atıyor. Yeni projesi kayıp çocuklar ile ilgili.

Facebook kayıp çocukları bulacak. Kayıp olan, istismara uğrayan ve kaçırılan çocuklar için facebook'da artık uyarılar çıkacak.  kaçırılan  yahut kayıp olan çocukların bulunması için yardımcı olacaklardır. 


Facebook'dan Yeni Proje


Bu haber Facebook sosyal ağının resmi olan blogundan yapılmıştır.
"hedeflenen arama alanında" kaçırılmış veya kaybolan kişiler için Haber Kaynağı' nda alarmlar gözükecek ve insanlar uyarılacak bu sayede daha çabuk bulunma ihtimali ortaya çıkacak. Uyarılarda kayıp çocuğun adı, doğum tarihi, cinsiyeti gibi ayrıntılı bilgiler ve fotoğraflarında yer alacağı açıklamalar içinde yer almaktadır.


Bir önceki yazımız >> Facebook'tan Hakaret Etti Ceza Yedi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.