-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Mesajları Karşı Taraf Okumadan Silebilmek

ads
ads
Mesajları Karşı Taraf Okumadan Silebilmek
String İsimli ABD'de bulunan bir şirket tarafından kullanıcılar için yeni bir uygulama geliştirdi. Mesajı gönderdikten sonra karşı taraf gönderdiğiniz iletiyi okumadan önce silme imkanı sağlıyor. Üstelik bu uygulama ücretsiz.

Sürekli mesaj gönderen biriyseniz ve pişman olacağınız herhangi bir mesaj gönderdiğiniz zaman karşı taraf onu görmeden silme olanağı ile rahatça silebiliyorsunuz. Bu şekilde alıcı bunu göremiyor ve okuyamıyor. Bunun yanında video, görsel vb. gibi içerilerde dahildir.

Bu uygulamayı şimdilik iPhone kullanıcı tarafından kullanılabilecektir. Yakın zaman içinde bu uygulama kullanıcılara sunulacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bazen böyle durumlar oluyor bi bakmışım olmadık mesaj olmadık adama yada bayana gidiyor kendi kendime eyvah diyorum bir utanç ve mahcubiyet oluyor bu durumları yaşamamak adına deneyeceğim uygulamayı paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.