-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Varisin Geleneksel Ve Modern Yöntemlerle Tedavisi

ads
ads
         Varis, genellikle toplardamar genişlemesi olarak adlandırılan bir damar hastalığı olarak tabir edilir. Varis hastalığının en önemli ve en yaygın belirtisi toplardamarların kalınlaşarak cilt yüzeyinden de gözle görülebilir duruma gelmesidir. Hem görüntü bozukluğu oluşturması hem de ağrı ve sızı oluşturduğu için insanı çok rahatsız eden bir hastalıktır.


Varisin Geleneksel Ve Modern Yöntemlerle Tedavisi


            Genellikle bayanlarda sıkça rastlanan Varis nedir, kimlerde görülür konusunda aydınlatıcı bilgiler vermeye çalışalım. Varis, toplardamarların vazifesini yerine getirememesi durumunda ortaya çıkan bir sağlık sorunudur.

          Genellikle genetik faktöre bağlı olarak görülmekle birlikte, kilolu bayanlarda ve çok fazla ayakta duran insanlarda da sıkça rastlanan bir hastalık. Peki, günlük yaşamı bu kadar etkileyen Varis nasıl tedavi edilir bir bakalım.

          Varis tedavisinde geleneksel ve modern tedavi yaklaşımları mevcuttur. Halk arasında çok yaygın olan Varis çorabı, varis hastalarının ilk seçenekleridir.

             Lazerle tedavi, estetik yöntemi ile tedavi, ameliyat, skleroterapi, köpükle tedavi seçenekleri sunan varis tedavi merkezi varis klinik sizlere özel hizmet vermekte. Varisle ilgili detaylı bilgi edinmek ve fikir sahibi olmak için www.varisklinik.com sitesini ziyaret edin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Varis çağımızın en yaygın hastalıklarından birisi. Ancak Artık modern tedavi yöntemleri ve lazer kullanılan operasyonlar ile çok daha kolay

    YanıtlaSil
  2. en etkili çözüm ameliyattir. ama o da 100 de 100 çözüm degildir.

    YanıtlaSil
  3. çok çirkin bir hastalık diye düşünyorum abi bu hastalığı :( geçrekten hiç iyi durmuyor ve geneldede malesef bizim insanımızda daha çok görünüyor gibi yabancılarda pek fazla görüldüğü söylenemez :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.