-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ümmü Sıbyan: Zifir Film (2014)

ads
ads

Ümmü Sıbyan: Zifir Film Hakkında:


Türk yapımı korku filmi "Ümmü Sıbyan" önümüzdeki hafta vizyona girecektir. Vizyon tarihi 21 Kasım 2014 Cuma günü sinemalarda gösterimde olacaktır. Yerli yapım korku ve gerilim türünde olan film görsel efektleriyle izlenebilecek filmlerdendir. Yönetmeni "Efe Hızır
" ve oyuncu kadrosunda bulananlardan bazıları "Rabia Kaya, Mustafa Kırantepe, Ceren Mertadam " ile 21 Kasım'da sinemalarda yerini alacak.



Ümmü Sıbyan: Zifir 2014 filminin özeti:


Bir grup lise son sınıfa giden iyi anlaşan arkadaş grubu vardır. Öğrenciler son senenin hem stresini atmak hemde eğlenmek için boş bulunan öğretmenler odasına gece olduğunda gizlice girerek eğlence yapacaklardır. Sonucunda eğlenmeye başlarlar içlerinden biri gençlere bir teklif sunar bundan sonra olayın seyri tamamen değişir. Yaramaz öğrenci zamanında kevser isimli bir öğrencinin bu okulda intihar ettiğini bildiğinden onun ruhunu çağırmayı arkadaşlarına teklif eder. Gruptaki herkes kabul eder ancak pek ciddiye almadıkları olay başlarına çok işler açacaktır. Kevser'in ruhu gelir ve herkes şaşkına döner işler çığırından çıkar. Kevser piskopat bir ruh olduğundan yavaş yavaş zarar vermeye ve kan akıtmaya başlar. Kevser çocuğu olmayan kızlara musallat olan bir ruh olarak bilinmektedir.

Bir önceki film tanıtımı "Yıldızlararası En İyi Bilim Kurgu Filmi"


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.