-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Casper VIA T4E

ads
ads
Casper VIA T4E

Casper VIA T4E İnceleme


Günümüzde tabletlerin ebatı oldukça büyük olduüundan çok fazla tercih edilmeme nedeni olmaktadır. Bundan dolayı büyük boy tablet sevmeyenler için en ideal tablet " 8 inçlik VIA T4E-G" tam size göre.

8 inçlik VIA T4E-G 8 inç ve intel işlemcisine sahip. Çok uygun fiyatıyla şimdiden dikkatleri üzerine almayı başardı.

Bünyesinde  Intel Atom Z2580 2.0 GHz işlemcis,ne yer verilmiş olan Casper VIA T4E-G, özelliklerinde  1 GB DDR2 bellek bulundurmakta. ara bir boyutta sunulmaktadır. VIA T4E-G 7,85 inçlik küçüklükle  hemen dikkatleri çekiyor.  Genel olarak 8 inç dediğimiz . En önemliside  bu büyüklük ile  sürekli olarak yararlanabileceğimiz kaliteli imkanıda sunmuş olmaktadır.

Depolama hacmi olarak da 16 GB alan bizlere sunmakta ve  tablet üstünde  microSD kart desteği ile bu  alanı yükseltmemize imkan sağlamaktadır.  Bu model  ürünün üzerinde önde 2 megapiksel, arka kısmında  ise 5 megapiksel bulmak üzere  2 adet kamera yer alıyor. Bağlanabilirlik özellikleri  arasında kablosuz ağ ve Bluetooth yanında GPS de bulunduran tablet bünyesindeki  USB yuvasıyla şarj olmakta  ve bunun dahilinde bilgisayarlara da bilgi aktarabilmektedir.

Cihazın ekranı 1024x768 piksel çözünürlükte olup  ve IPS teknolojisi ile   renklendirme ve görüntüleme  alanında oldukça başarılı bir tablet.



Bir önceki yazımız  >>  Asus Transformer Book T100

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.