-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Okuyucu İşçiler

ads
ads
Bu tür insanlar genel olarak yoğun tempoda çalışan fabrika işçileri tarafınca özel olarak tutulan kimselerdir. Bunun nedeni gündemden haberdar olmak ve tuttukları okuyucular ise özellikle gazete, dergi ve buna benzer haberleri okuyarak işçileri bilgilendiriyorlardı.

                  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Hangi meslek kolay ki ama benim favori mesleğim su kaydırağı test edicisi hem eğleniyor hemde para kazanıyor :)

    YanıtlaSil
  2. dünyada çok meslek var herkes yaptığı işi seviyorsa mesele yok kanısındayım
    haydar

    YanıtlaSil
  3. Mesleğin ne olursa olsun , zevk almadıktan sonra hiç bir yararını göremezsin.O yüzden az para getirisi olsa bile önce zevk aldığın ve sevdiğin işte çalışmak gerekir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.