-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » sıfır bir "bir zamanlar adana'da" nasıl izlenir? (Blu TV)

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" BluTv'de Nasıl İzlenebilir?


Sıfır bir "bir zamanlar adana'da dizisinin hikayesi:


Sıfır bir bir zamanlar Adana'da 5 ve 6 Sezona ait Bölümler Aşağıda:

Sıfır bir  4. sezon Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon


Zamanımızın  en sert ve gerçekçi  dizisi olan "sıfır bir" En çok izlenen İnternet dizileri arasında en başta gelir. Yayınlandığı tarihten itibaren milyonları aşkın izleyici kitlesine  ulaşan "Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" dizisi fenomen olmayı başardı. Bu dizi televizyon kanallarında değil sadece online olarak izleyebileceğiniz internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Tabi ki ilk başlarda bu dizi  youtube üzerinden yayınlanmaktaydı. Ve 1. 2. sezonları youtube'da bulunan sıfır bir kanalı üzerinden izleyici ile  buluşuyordu ve 3. sezon ile yeni yayın hayatına başladı. 

İnternet hayatına yepyeni bir soluk getiren dizi hayranları bir hayli fazla. Oldukça fazla ilgi gördüğü aşikardır. tabi ki bu zamandan sonra belkide birçok dizileri sadece internet üzerinden izleyebiliriz. Yani televizyon kanallarında deği sadece online olarak internet üzerinden izlenebilecek çekimler zamanla çoğalabilir. 

sıfır bir nasıl izlenir


Bu dizinin ilk çekimleri aslında o kadar kolay olmadı oldukça kısıtlı imkanlarla bunu başardılar. Adana'nın insanı dizi çekimleri için yardımcı olduklar kapılarını açtılar gerekli olan araç ve gereçlerini paylaştılar yeri geldi figüran oldular ve bu dizi ekibini de aynı zamanda çok sevdiler. Tabi bir de dizi sayesinde o bölgeye ziyaretlerde olmaya başladı. Bunun sonrasında 'Sıfır bir "bir zamanlar adana'da' dizisini fark eden  "Blu TV sitesinin Kurucu ve aynı zamanda CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ'ın bu dizi dikkatinden kaçmadı. Aydın Doğan Yalçındağ sıfır bir dizisi ile ilgili şöyle açıklamada bulunmuştur. Biz özet olarak geçelim: “İlk zamanlarda dekik ki burada bi potansiyel ve ışık var bundan dolayı  kesin burada bir iş birliği yapmamız gerek dedik. ‘Sıfır Bir'in o özel ruhuna dokunmadan biz ne gibi şeyler katabiliriz diye ekiple çalışmalarımız olmuştur." Ve bundan sonra dizi artık youtube üzerinden değil sadece Blu Tv üzerinden üye olunarak izlenebilmektedir. İlk 7 gün ücretsiz olarak izlenebilmekte ve sonrasında makul bir ücret karşılığında aylık ödeme ile izleme imkanı sunulmaktadır. Ve ücretli olmasına karşın milyonların diziyi izlemesi de bir ayrı başarı. Peki direk online olarak ücretsiz şekilde izlenme imkanı olsaydı kim bilir ülkenin yarısı belkide bu diziyi izleyebilirdi.  


Sıfır Bir'in Hikayesi: 


Cio, Özgür ve Savaş Bu üç kişi Adana'da bulunan Hürriyet Mahallesin'de doğmuş ve büyümüşlerdir. Ve ortalama  yirmi yaşlarında gençlerdir.  Bu grupta en ön planda olan Savaştır. Çünkü zekası ve gözü karalığı aynı zamanda cesareti ve doğru kararlar vermesi nedeniyle grubun abisi olmuştur. Ve sözü dinlenir ve itaat edilen birisidir. Ve bu özellikleri ile  ona  kendinden yaş olarak daha büyük olanlar bile Savaş'a abi diyeceklerdir. Cio oldukça planlı bir şekilde çalışan ortaya iyi işler çıkaran ancak biraz gösteriş yapan ve güçlü olduğunun yanında yapmış olduğu icraatlar ile övünmeyi sevmektedir. Grubun önemli gençleri arasındadır. Oldukça zeki birisidir her ne kadar aniden tepkiler verse bile bunların hepsi bir plana dayalıdır. Plansız hiç bir işi yoktur. Bu sayede başarıyı hep elde eder. Güç olarak hem zeka olarak hemde bedensel olarak güçlere sahiptir. Ve her ne kadar büyük işler başarsa bile kendini arka plana atmayı başarabilen biridir. Ön planda pek olmayı sevmez. 

Ve grubun en önemli karakterlerinden biride Özgürdür. özgür ise sakin birisi olarak tanınınmıştır ve şairane bir ruha sahiptir. Sessiz bir yapısı vardır. Ama bu sessizlik fırtınadan önceki sessizlik gibidir. Çünkü yeri geldiği zaman bir savaşçı ve atak olabilmektedir. Gözü kara şekilde tehlikeye atılabilmektedir. İlginç özelliklerinden biride  örnek olarak, birini vurdu ve onun tam olarak ölmüş olduğuna kanaat getirmek için gidip kafasına sıkabilir. Bu canilik kötü insanlara karşıdır. Ancak iyi kalpli ve yardımsever hatta bir karıncayı ezmemek için çaba sarf eder ve yaralı bir hayvan görse ona en içtenlikle sonuna kadar elinden geleni yaparak yardım edecek kadar da özel biridir. 

Bu kadro'da başrollerde oynayan bu üç kişidir. Ancak bazı işlerde yapılan icraatlarda yardım eden akrabaları ve arkadaşları konuda yer almaktadır. 

Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür Meriç, Savaş Satış, Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi

Ve en çok merak edilen konulardan biride bu diziyi nasıl izleyebileceğiniz bunun hakkındaki yazımız haberin devamında: 

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da Blu Tv'de Nasıl İzlenmektedir?

Birçok insan bu diziyi orjinal siteden izleme imkanı bulamamaktadır. Çünkü nasıl izleneceği konusunda bilgi sahibi değildir. Ve hatırlatmak isterim ki emeğe saygı sanat eserlerini korumak amacı ile korsan yayın yapan sitelerden izlememenizi tavsiye ederim. Bu hem dizi yapımcıları oyuncuları ve onların zor şartlar altında vermiş olduğu emeklerinin hakkını yemek olur ki bu da kul hakkına girer. Bu sebeple illegal yolları denemeyiniz zaten İnternet üzerinde de kolay kolay dizi bölümlerini bulamazsınız Youtube'de olan sıfır bir kanalının kendine ait eklediği bölümler hariç bunlarda 1 ve 2. sezona ait bölümlerdir. 3. sezon bölümlerini bulmanız imkansızdır. Bu nedenle bu diziyi sadece online olarak Blu Tv üzerinden izleyebilirsiniz. Peki Blu Tv üzerinden nasıl izlenir ve nasıl üye olunur bunları anlatalım:

İlk olarak üye olmanız gerekmektedir ve sizlere sunulan 7 gün ücretsiz izleme imkanı sunan Blu Tv sonrasında aylık olarak şu zaman itibariyle yani "23 Aralık 2017" 9.90 TL ödeyerek izleyebilirsiniz. Bu aylık fiyattır ve çokta uygun bir fiyattır. Ve istediğiniz her zaman üyeliğinizi iptal ettirme şansınız vardır ve bundan dolayı da herhangi bir bedel ödeme söz konusu değildir. 

Google aramaları: 
blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. netflix e özenen bir platform gibi geldi bana ama fiyatı daha düşük olmalı bence

    YanıtlaSil
  2. sıfır bir bir zamanlar adana da dizisi sezon finali yapacak sanırım

    YanıtlaSil
  3. çok sevdiğim bir dizi, takip etmenizi öneririm.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.