-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » » » » Zayıflama İlaçlarının Sağlığa Zararları Var mı Yok mu?

ads
ads

Zayıflama ilaçları güvenilir mi?

Zayıflama ilaçları ne kadar güvenli sağlık açısından bir zararı var mıdır?


Bu konumuz sağlık üzerine ve insanların özellikle merak ettiği konular arasında yer alan bir konudur. Zayıflama ilaçları hakkında detaylı bilgiler sunacağız. Zayıflama ilaçları sağlığa zararlı mı? bunun detayları haberimizin devamında.....


Zayıflama İlaçlarının Sağlığa Zararları Var mı Yok mu?


Sağlık her şeyden önce gelir. Sağlık olmadığı sürece hayatımızın bir anlamı kalmaz. Bu sebeple sağlığımıza her daim dikkat etmemiz gereklidir. Ülkemizde ve dünyada son zamanlarda insanlar kilo sorunları ile başı dertte özellikle ülkemizde  orta yaş sınırından sonra kilo sorunları ortaya çıkmaktadır. Buna binaen fazla kiloları ile sıkıntı içine girmesidir. Bunun nedenlerinden biri düzensiz beslenme abur cubur yeme, spor yapmama en başta gelir. İlk olarak zayıflamak için mutlaka yeme içmeye dikkat etmek gerek gereğinden fazla yememek gerekir ki fazla kilolardan şikayetçi olmamak için. Spor oldukça önemli en azından günde bir saat kadar yürümek sağlık açısından oldukça faydalıdır. 

Obezite rahatsızlığı zamanımızda hızla yaygınlaşmatadır. Bu nedenden dolayı fazla kiloları olan kişiler zayıflamanın çaresini arayıp dururlar. Kimileri diyetisyen eşliğinde zayıflar ve en doğrusu budur aslında.  Kimisi ise ilaçlar ile zayıflamayı dener. Bir çok haberde denk gelmişsinizdir. Zayıflama ilaçları yüzünden sıkıntı çeken insanlara. 

Ben doğal yöntemlerden yanayım gerekmedikçe ilaç kullanımı ve bilinçsiz bir şekilde doktor tavsiyesi olmadan kullanmak her zaman için sakıncalı ve olumsuz durumlar meydana getirebilir. 


Peki zayıflama ilaçları sağlık açısından ne kadar zararlı?

Bazı ilaçlar zayıflamak için işe yarayabiliyor ancak bazı kısımları sırf para kazanmak uğruna ticarete dönüştürülmüştür. İşte bu nedenle bazı insanlar internet sitelerinde gezerek zayıflama adı altında ne olduğu belirsiz ilaçları alarak kuşku içine girerler bundan dolayı endişelerini gidermek için bilgi sahibi olurlar. Acaba zayıflama ilaçları sağlığa zararlı mı? diye google üzerinden birçok arama gelmektedir.

Zayıflama ilacı kullanıpda yaşama veda eden kişileri olmuştur. Ama bu demek değildir ki her ilaç insanın canına kast edecek. Ancak sağlığa zararı dokunan ilaçlar bulunmaktadır. Bazı insanlar daha hızlı zayıflamak için ilacın dozunu artırma yoluna giderek hayata veda ederken bazıları da içinde kişiye zarar verecek kimyasallar yüzünden hayata veda etmişlerdir. Bu herkes için geçerli değildir. Bu yüzden fazla endişe yapmanıza gerek yok. 


Bu tip basit yollarla zayıflamayı  tercih etmeyiniz. Güvendiğiniz ve birçok insanın kullanıpta fayda gördüğü ilaçları ve tescilli olanları kullanmanız sağlığınız açısından iyi olacak.  Bu ilaçların bazıları bitkisel kökenli olduklarından sağlığa zararı olmamakla birlikte gene de bir araştırma yapmak en faydalısı. 

Bu kısma kadar zayıflama ilaçların sağlığa zararı var mı yok mu kısaca özetlemiş olduk. Kısaca ifade etmek gerekirse zararlı olanı da var  zararsız olanı da var. 

Son sözler: Sizlerin yapması gereken ilk olarak bir diyetisyene görünmeniz ve onun kontrolünde zayıflamayı tercih etmeniz. İkinci bir yöntem ve en önemlisi mutlaka spor yapın ve hareketli olun. Her zaman yerinde oturan ve akşamları yatmadan önce yemek yiyen kişiler elbette kilo alır ve kişinin mideside büyüdüğünden daha çok yemek yeme ihtiyacı duyacaktır. Yemeklerinizi düzene sokun ve düzenli yeme içme programınız olsun. 

Kilo yapan gıdalardan uzak durun genelde sebze ağırlıklı beslenin ve belirli miktarlarda balık,et vb. gıdaları da mutlaka tüketmeniz gerek ama aşırıya kaçmadan. 



Google aramaları:

zayıflama haplarının yan etkileri

yan etkisi olmayan zayıflama ilacı

bitkisel zayıflama haplarının zararları

zayıflama hapı öldürdü

zayıflama kapsülleri zararları

fatex zayıflama ilacı kullananların yorumları

lipovon nedir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. zayıflama ilaçları hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. dikkat etmek gerekir bence

    YanıtlaSil
  3. zayıflama ilaçları ile ilgili çok bilgi verici bir yazı

    YanıtlaSil
  4. bazılarının zararı da olabilir faydası da

    YanıtlaSil
  5. Zayıflama İlaçlarının Sağlığa Zararları konusunda ciddi endişelerim vardı teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. zayıflamak aslında o kadar da zor değil

    YanıtlaSil
  7. İlaçlar tabi ki de masum değil. Kullanırken doktor kontrolünde kullanılmalı. Hızlı kilo verdiren yöntemler doğru değil. Düzenli spor yapılmalı

    YanıtlaSil
  8. Zayıflamak için ilaç kullanmak hiç mantıklı değil sağlıklı beslenme ve spor diyorum.

    YanıtlaSil
  9. zararsız olması imkansız.doğal imkanlar dışında gelişen bir şey çünkü.

    YanıtlaSil
  10. Bir sağlıkcı olarak söylüyorum. Üretici firmayı tanımadan sakın ha almayın.

    YanıtlaSil
  11. Doğal olmayan şeylerin 75%i zararlıdır. Doğal olanlar da 100% yararlı değildir fakat bu ve bunun gibi ilaçlar faydalı değildir . net.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.