-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 11. bölüm (Sezon Finali)

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 11. bölümü....


Sıfır bir 5. sezon 2019 Yılına Ait Bölümler:

Sıfır bir 5. Sezon Bölüm Linkleri:


Sıfır bir izlemek, sıfır bir dizisini nereden ve nasıl izleyebilirim, sıfır bir dizisi 4. sezon en son bölümü, 2018  4. sezon 11. bölümü, Perşembe 16 Ağustos  son bölümü ile, son bölüm ne zaman yayınlanacak, sıfır bir bir zamanlar Adana'da son bölümüBlu TV, İnternet dizisi, Blu tv dizi, Sıfır bir dizisinin son bölümü, dizi özeti özeti hakkında, sıfır bir izleme bağlantısı, Sıfır bir bir zamanlar Adana'da  4 sezon 11. bölümün detayları ve  hakkında bilgiler ve detaylı incelemeyi yazının devamında bulabilirsiniz.

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 11. bölümünün  Fragmanını İzle.

Sıfır bir'in fragmanı yayınlandı  fragmanı izlemek için  aşağıdaki  bağlantıya gidiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=kCWtl71SsmA

Not:  Sıfır bir dizisinin fragmanı  Resmi  kanalında şu an itibarı ile yayınlanmadı.  13. 08. 2018,  Sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisi Her Perşembe akşamı Blu Tv ekranlarında izlenebiliyor.  Fragman bir kaç gün içinde  yayınlanacak.  Sıfır bir dizisi hayranları  fragmanı sabırsızlıkla bekliyor. Yeni bölümde 4. sezon 11. bölümde neler olacak merak konusu oldu.  Fragman yayınlandığı zaman 11. bölümün özeti kısmen ortaya çıkacak. Biz iF ailesi olarak dizinin bir önceki bölümü olan  4. sezon 10. bölümün özetini kısaca açıklayacağız. 

Sıfır bir 'biz zamanlar Adana'da 4 sezon 11. bölüm yayın tarihi her zaman olduğu  gibi  Perşembe  akşamı 16 Ağustos 2018 19: 0'de BLU TV ekranlarında  izleyici ile  buluşacak yeni bölümü izlemek için  aşağıda bağlantıları verdik. 

Sıfır Bir Hakkında...


iF aileis olarak biz sayfamızda dizinin sadece inceleme ve tanıtımını  yapıyoruz.  Kesinlikle  illegal  yollardan izleme  bağlantısı yer almamaktadır. Telif haklarına  saygılı emeklere özen gösteren bünyemiz dizi bölümleri hakkında  özet, detay ve inceleme ile  siz değerli ziyaretçilerimizi  bilgilendiriyoruz.  Sitemize giren ve diziyi izlemek amacı ile girenler sayfamızdan izleme şansı elde edemedikleri için  olumsuz  tepkiler  alıyoruz ve devamlı olarak konumuzda bu durumu belirtmek zorunda kalıyoruz. Arkadaşlar sıfır bir "biz zamanlar Adana'da dizisini sadece  ve sadece BLU TV üzerinden izleyebilirsiniz. BLU TV üzerinden nasıl izleyebilirsinişz  aşağıdaki  bağlantılardan nasıl izleyeceğinize dair ve nasıl  kayıt olacağına dair bilgiler  yer almaktadır. Lütfen  ilgili  bağlantıdan detaylara  ulaşınız.




Fenomen dizi yavaş yavaş sezon sonuna  doğru gelmektedir. Kaçıncı bölümde  final yapacak bu konu hakkında net bir bilgi  edinmiş  değiliz.  Milyonların izlediği hayran kitlesini her sezonda ikiye katlayan sıfır bir 4. sezon  11. bölümü ile  16 Ağustos 2018 Perşembe akşamı  19: 01'de  BLU TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundan önceki  1 ve 2. sezonlar Youtube üzerinden yayınlanmaktaydı.  Oldukça ilgi gören ve izlenme rekoru kıran dizi  sansürsüz  olarak son  sezonlarda BLU TV üzerine  taşındı ve  izlemek isteyenler  oldukça uygun fiyata üye olarak ilk  7 gün ücretsiz olarak izleme şansı elde edebilmektedir. 


Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 10. bölüm  Özeti:


Sıfır Son Bölümde Neler Oldu?

Sami Ağa Burak ile Cengo'nun abisini öldürmüştü.  Ancak bu yaptığı onun başına çok büyük bela olarak dönecek. Başına  çok büyük bir bela aldığının farkına varacak. Fakat Sami Ağa halen eylem yapmaya devam edecek  ve  bunun içinde   hazırlıklarına devam edecektir. Bununla beraber  Kaçak olarak Adana'ya gelen Cengiz'in Babası intikam ateşi içinde  hazırlıklar yapmaktadır. Ele geçirilen  görüntü  ise Necip'i çok rahatsız etmektedir.  ne yapacağını, nasıl bir  yol üzerinden gideceğini bilemeyen  Necip çaresiz şekilde  sıkışmış durumdadır.

Gazapizm ve Sıfır

İnternet dizilerinin en çok izleyici kitlesi olan BluTV’de ekranlara gelen Sıfır Bir-“Bir Zamanlar Adana’da” dizisi, her hafta  olduğu gibi  Perşembe akşamı izleyicileri ile buluşacak. En son bölümde  4 sezon 11.  bölümüne ise  ‘Heyecanı Yok’ rap tarzı  şarkısı ile  tanınan Gazapizm misafir olacak.

Savaş, Cio, Özgür, Cihat Sarsılmaz ve Anafor’un Adana’daki yer altı dünyasında giriştikleri savaşı konu alan  dizinin yeni bölümünde ise Gazapizm, misafir oyuncu olarak, İzmir’den Adana’ya mahkum bir arkadaşını ziyaret etmek için gelen Kürmi ile  dizide yer alacak. 



Sıfır bir dizisini sadece BluTV üzerinden izleyebilirsiniz. BluTV üzerinden dizi nasıl izlenir aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.



BluTV izleme bağlantısı :  https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada

Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon



Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür MeriçSavaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi



Google aramaları:

Sıfır bir izle, sıfır bir ne zaman başlıyor, sıfır bir yeni sezon, sıfır bir bir zamanlar adana da 4. sezon bölümü. Yeni bölüm ne zaman. sıfır bir fragman izle,  yeni fragman sıfır bir, blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 4 sezon

4. sezon 11. bölüm
4. sezon 10. bölüm
4. sezon. 9. bölüm
4. sezon 8. bölüm
4.sezon 7. bölüm
4. sezon 6. bölüm

4. sezon 5. bölüm
blutv sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. sıfır bir dizisi bu sezon bitti yeni sezon 5. sezon ne zaman

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.