-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yirmili Yaş Diş Sorunu

ads
ads
saglık

Yirmili Diş

Yüzünüz de şişme, boğazınız da ağrı, dişleriniz de ağrı ve kulaklarınız da uğultu gibi durumlar gözleniyorsa yirmili dişiniz çıkıyor demektir.

İsmi yirmi yaş dişi olarak bilinse de hemen her yaşta kendini gösterebilir  bazen 30,40,15 vs.  Toplumumuz  yirmi yaş diş konusunda çekimser davranarak   bazı olumsuz  olayları duyarak   geri adım atmaktadırlar.  Bunun neticesinde çekilmeyen diş   ağrılara ve  geceleri uyutmayacak kadar sıkıntılara sokabiliyor.

En çok sıkıntı veren  yarım çıkan  yirmi yaş dişidir.  ağrı, şişlik, ateş, halsizlik, kulak ağrısı, baş ağrısı gibi belirtilerin bir kısmı ya da tamamına sebep olur.

Diş çekimi sonrasında olabilecek şişik, ağrı, kanama gibi durumların hepsi geçici belirtilerdir.  Yirmili yaş  diş sorunundan kurtulmak için kulaktan duyma bilgilerle çektirmekten korkmak yerine  yapılması gerekenleri yapmak için  ileri adımınızı atın. 

Sağlıklı gülüşler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Hiçbir rahatsızlık vermese de kötü pozisyonlu bir yirmilik dişi çektirmek lazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.