-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » » » Ölüm Yarışı

ads
ads

Ölüm Yarışı Filmi


Vizyon Tarihi 17 Ekim 2008 (1 saat 45dk)
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Jason Statham, Tyrese Gibson, Joan Allen
Tür Bilimkurgu , Gerilim , Aksiyon
Ülke ABD

Ölüm Yarışı Filminin özeti:


Çok yakın bir zamanda, orantısız sanayileşme hamleleri, hesapsız programsız nema ve muayene edilemeyen popülasyon artışı günden güne yaşam koşullarını bozmaktadır. istihlak toplumunun dizginlenemeyen alış veriş tutkusu bir yıkıma gaye açmıştır. sivri sanayileşme, yüce nüfus artışı ve mecnun tüketim alışkanlıkları yüzünden dünyamız bir çöplük haline hasılat ve bağımlı üstünde zıvanadan müştak sima ırkı vardır. korkunç suçlularla yoğun bir hapishanenin yöneticileri tıkır yenmek için bir usul bulmuşlardır; bir kalem gladyatör oyunu gibi, suçluları ölümüne yarıştırmak ve üzerlerinden kredi kazanmak. Bu müfrit kâr hırsı toplumda önemli bir çürümeye neden olmuştur....

Şiddet arzusu nâkil ve ölümüne dövüş için yarışan bu mahkumların beyninde üç şampiyonluk nail otomobil yarışçısı Jensen Ames, öldürülemez ünvanıyla yöneticilerin hedefi olmuştur. dü seçeneği vardır: evet işlemediği bir kıya yüzünden hapse atıldığı bu yerde kalacak ya da önüne çıkan her mahkumu öldürerek hayatta kalacaktır. Ames'in yarışırken ıztırari olarak kullanması gereken demirden Frankenstein maskesi hazırlanmıştır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. kesinlikle serisini çok severek izlediğim bir film. bu tür filmleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir filim aksiyon dolu bir film tafsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Ölüm yarışı serisinin en çok sevdiğim filmi 1.sidir. Gerisi o film kadar ilgimi çekmedi açıkcası.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.