-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Sony Xperia M2

ads
ads

Sony  Xperia M2 Cep Telefonu ve Özellikleri:


Yüksek seviye  cep telefonları ile yıla damgasını vuran Sony, bu sene de gene aynı şekilde üst seviye akıllı cihazlarla adından söz ettireceğe benziyor. Büyük rant yakalayan sony. Fakat sürekli üst seviye akıllı model cihaz üretimi yapmayan Sony, Xperia M2 adlı  orta seviye akıllı telefonunu tanıtımını yaptı.. 4.8-inç büyüklüğünde 960 x 540 piksel çözünürlükte ekrana yer veren Xperia M2 1.2 GHz hızda çalılmakta olup 4 çekirdekli Qualcomm’un Snapdragon 400 işlemcisine yer verilmiştir.. 1 GB RAM’e sahip olan ürün aynen Qualcomm’un Adreno 305 grafik işlemcisine yer vermiştir.

Sony  Xperia M2



Exmor RS sensörü bünyesinde barındıran 8 MP çözünürlüğünde arka kısım kamera bulunan bu cihazda  2.330 mAh büyüklüğünde batarya kullanılmış. Tek ve çift SIM kart alanına  sahip iki farklı sürüm ile ülke pazarlarına  sunulacak olan bu model  siyah, mor ve beyaz renk seçenekleri kullanıcının beğenisini alacağına inanıyoruz.

Sony'nin bu yeni cihazı çok uygun fiyata sunulacağı beklenmektedir.


Bir önceki yazımızı okumak için aşağıdaki linki kullanınız.

Samsung Galaxy Grand Neo

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.