-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Android Güvenli Mod-Güvenli Mod Açma-Güvenli Moddan Çıkma

ads
ads
Android sistemi son yıllarda en çok kullanıcıya ulaşan ve kullanıcılar arasında en çok tercih edilen istemler arasında yer almaktadır. Buna bağlı olarak telefon kullanıcıları android sistemin bulunduğu telefonları tercih etmektedirler. Bu bağlamda android çalışan Samsung, HTC, Discovery gibi markalar tercih edilmektedir. Bu sistem üzerinde yapılan birçok uygulama içerisinden en az bilineni ancak en önemlisi güvenli mod uygulamasıdır. Bu uygulamada veri kaybı engellemekte birlikte telefon içerisinde yer alan bazı programların da kullanımı kısıtlanmaktadır.

Android Güvenli Mod-Güvenli Mod Açma-Güvenli Moddan Çıkma


Ancak kullanıcılar bu uygulama sayesinde veri korunumunu sağlamakta ve güvenilir cihaz kullanımını gerçekleştirmektedirler. Güvenli mod açma işlemi cihazların güç tuşundan sağlanmaktadır. Telefonların güç tuşlarına uzun süre basıldıktan sonra ekranda yer alan yönergeleri kullanarak güvenli moda alma işlemi gerçekleştirilebilir.  Güvenli mod nedir diyen kullanıcılar bu işlemler deneyerek uygulama aktivitesini keşfedebilirler. Bu anlamada android uygulamasının en çok kullandığı Samsung güvenli mod uygulamasını da kolay yöntemlerle kullanıcılarına sunmaktadır. Samsung cihazların yan kısmında yer alan güç tuşlarına uzun süre basılı tutulmalı ve ekrana gelen uyarı uygulanmalıdır. Buna bağlı olarak kullanıcılar güvenli moda alma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ancak bu sistem birçok farklı uygulamanın da çalışmasını kısıtlamaktadır. Bu sebeple güvenli modu kapatmak isteyen ve güvenli mod nasıl kapatılır diyen kullanıcıların telefonlarını yeniden başlatması yeterli olacaktır. Bu anlamda android kullanımının en fazla olduğu Samsung, Samsung güvenli mod ve galaxy güvenli mod özelliğiyle kullanıcılarına hizmet vermektedir.


Güvenli Moddan Nasıl Çıkılır?


Güvenli mod nasıl kapatılır diyen kullanıcılar gerekli işlemleri telefon ayarlarından yapabilmektedirler. Ancak güvenli mod uygulaması farklı markalarda değişiklik gösterebilmektedir. HTC güvenli mod özelliği telefon ayarlarından yapılmaktadır. HTC güvenli moddan nasıl çıkılır diyen kullanıcılar telefonlarının güç tuşlarını ya da ayarlar kısmını kullanabilirler. Bunun dışında android uygulamasını kullanan Discovery güvenli mod özelliğiyle de kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu firmada güvenli moddan çıkamıyorum ya da güvenli mod nasıl kaldırılır diyen ürün kullanıcıları da telefonlarının menü kısmını kullanabilirler. Menü düğmesine uzun süre basınca açılan uyarı ekranına bağlı olarak talimatları gerçekleştirebilirler. Eğer bu esnada bir sorun oluşursa telefonlarının bataryalarını çıkarıp yeniden takabilirler. Bunun yanında Samsung güvenli moddan çıkma en kolay gerçekleştirilen işlemler arasında yer almaktadır. Samsung güvenli moddan çıkma işlemi için ürün kullanıcıları güç tuşunu değerlendirebilirler. Bu tuşa uzun süre basıldığında ana ekranda yeniden başlat yönergesi yer alacaktır. Cihaz yeniden başlatıldığı takdirde güvenli moddan işlemi gerçekleşecektir. Bunun yanı sıra Samsung firmasının en sevilen ürünlerinden olan S3 içinde,S3 güvenli moddan nasıl çıkılır diye merak eden kullanıcılar aynı işlemleri gerçekleştirebilirler.

Alıntı yapılan kaynak: https://www.merakligencler.net/android-guvenli-mod-guvenli-mod-acma-guvenli-moddan-cikma/

Yazar: Timuçin Mete Çetintaş

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:


  1. Android Güvenli Mod-Güvenli Mod Açma-Güvenli Moddan Çıkma ne işe yarar hocam tam olarak

    YanıtlaSil
  2. Güvenli mod pek kullanılmıyor. Android cihazlarda gereksiz tüm uygulamaların çalışmasını engelleyip sistemi daha stabil hale getiriyor bir denemek lazım.

    YanıtlaSil
  3. telefonum çok kapanıp açılıyordu güvenli modda girmem lazımdı işime yaradı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. güvenli konumda kullanınca bir takım uygulamalarım yazıldıgıgibi calısmadı samsung telimde. ancak telas yok yeniden acınca eski haline geldi hersey panik yapmayın yani

    YanıtlaSil
  5. Android Güvenli Mod-Güvenli Mod Açma-Güvenli Moddan Çıkma yöntemini sayende öğrendim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. telefonum 2 kere yazılımsal hata verdi. Sanırım bundan dolayı. Aktif edeceğim hemen

    YanıtlaSil
  7. Eskiden samsung kullaniyordum ve guvenli modj denedim calisti. Ancak gerektiginde kullanabilmek adina heni telefonumda kullanamadim

    YanıtlaSil
  8. Güvenli modun ne olduğunu bilmiyordum sonunda öğrendim.Makale çok yardımcı oldu.LG cihazımda güvenli moda girebildim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.