-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Mobil Cihazlar için Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları Listesi

ads
ads

Android Cihazlar İçin En İyi 5 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Teknoloji hızla gelişmekte olduğundan mobil cihaz kullanımı da aynı oranda artmaktadır. ve selfie çekimlerinin yanı sıra Instagram kullanımı neticesinde fotoğraf çekme ve düzenleme yaygınlaştı. 

Sosyal medya mecralarının hızlı şekilde gelişmesiyle ve özellikle Instagram kullanıcıları çektiği fotoğrafları paylaşmak için bir araya gelmeye başladılar.  Bundan dolayı her gezilen ve gidilen mekanlarda geçen sene yaygınlaşmaya başlayan ve tavan yapan Selfie çılgınlığı fotoğraf sevenlerin sürekli yaptığı eylemler arasında yerini alarak bundan dolayo mobil cihaz kullanan kişiler  çektiği fotoğrafları düzenlemek isteme ihtiyacı duymaktadırlar. 

Bazen çekilen  fotoğraflar istediğiniz gibi olmayınca gerekli efektlerle görsellik kazandırarak sosyal medyada paylaşıma sunulmaktadır. Bunun için mobil cihazlar ( "Android, iOS ve Windows Phone" ) için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını sizlere iF ailesi olarak sunuyoruz.  En popüler olan  resim düzenleme uygulamalarından sadece  5 tanesini inceleyip indirebilirsiniz.


Mobil Cihazlar için Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları Listesi










ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. çok teşekkür ederim hocam işime yaradı

    YanıtlaSil
  2. İşime yaradı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir derleme olmuş retricayı şiddetle tavsiye ederim en gelişmiş en güzel program bence odur. paylaşım için sağol.

    YanıtlaSil
  4. İnsanlar artık fotoğraf makinesi kullanmaz oldu. Herkes telefondaki kamerayı kullanıyor. Bu da resim düzenleme programları için gereksinimi ortaya çıkarıyor. Güzel bir derleme olmuş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.