-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » ALBERT EİNSTEİN Hakkındaki Bilmediğiniz 5 Gerçek

ads
ads
ALBERT EİNSTEİN HAKKINDA AZ BİLİNEN GERÇEKLER.

Dünyanın en zeki insanlarından olan einstein çok ünlü bir  fizikçi olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Birçok teorisi vardır. Ve bunların neredeyse çoğu doğru olarak çıkmıştır.  Aklı, zekası, düşünmesi normal insanlar  gibi değil ve çok farklı bir  yaşantısı vardı. Bu ortama ayak uyduramamış kendi diğer insanlara göre çok önde olduğu için fizik konusunda çok şeyler bilmekteydi. Ta küçük yaşlardan itibaren.

Bu konumuzu galeri şeklinde hazırladık ve  az bilinen veya bilmediğiniz gerçekleri  5 madde ile sıraladık.

ALBERT EİNSTEİN Hakkındaki Bilmediğiniz 5 Gerçek

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Küçük yaşlarda başarısız olduğunu öyle bir yaymışlar ki birçok kişi öyle biliyor.

    YanıtlaSil
  2. Geçenlerde çözdüğüm bir testte bazı Hollwood oyuncularının iq'sunun Einstein'dan daha yüksek olduğunu gördüm. Bu da demektir ki her şey zeka değil kendini yetiştirmek ve çalışmak da oldukça önemli.

    YanıtlaSil
  3. Küçük yaşlarda başarız olması insanların gözünde salak duruma düşmesi aslında kucuk yaşta duygularını ifade edemediği içindir.

    YanıtlaSil
  4. bence işin özünde yapmak istediklerinin dışındaki şeyleri önemsemek geliyor q testlerini ben sağlık bulmuyorum bazı insan kafasında problemi çözmeden cevap vermez buda zamanı dayalı q testlerinin yanıltıcı olacağını gösterir

    YanıtlaSil
  5. Toplu tarafından anlaşılamamak sizin yanlış olduğunuzu göstermez. Eğer ki siz insanlık adına çalışmaya devam ederseniz gün gelir kıymetiniz anlaşılır.

    YanıtlaSil
  6. Tarihe büyük izler bırakan Alber Einstein gerçekten de bugünler görebilseydi yaptığı icatların kötüye kullanıldığını görseydi bence bin bir pişman olurdu...

    YanıtlaSil
  7. Halil İbrahim30 Haziran 2016 00:51

    Einstein hiçbir zaman yaptığı çalışmalara ve deneylere siyaseti karıştırmayan bir dahiydi. Bu yüzden herkes tarafından sevilir.

    YanıtlaSil
  8. Albert Einstein bir yahudi olmasına rağmen dinini ön plana çıkarmadı. Hep bilimi ve icatlarıyla ön plana çıktı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.