-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 7. bölüm

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 7. bölümü

Sıfır bir izlemek, sıfır bir dizisi nasıl izlenir, sıfır bir dizisi 4. sezon, 2018  4. sezon  son bölümü, sıfır bir bir zamanlar Adana'da son bölüm. Blu TV, İnternet dizisi, 4 sezon 7. bölüm. hakkında bilgiler yazımızın devamında. 



Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 7. bölüm Fragmanını İzle


Not: Dizinin fragmanı Sıfır Bir Youtube kanalında yayınlandı fragmanı izlemek için  aşağıdaki bağlantıya gidiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WWFxYzLHpWM

Son bölüm 4. sezon 7. bölümün fragmanı şuan yayınlanmamıştır.  En kısa zaman içinde  ortalama  bir kaç gün içinde Blu TV tarafından youtube üzerinden fragman yayınlanacaktır.  Sıfır bir  fragmanı yayınlandığı andan itibaren sizlere fragmanı izleme bağlantını vereceğiz. 




Bir önceki konularımızda da belirttiğimiz  gibi biz sıfır bir dizisinin  tanıtımını ve incelemesini  yapıyoruz. Sitemize giren değerli ziyaretçilerin çoğu izleme linki var mı yok mu diye araştırma içine giriyorlar. Bizler iF ailesi olarak telif haklarına saygılı ve bu konuda oldukça titiz bu sebeple sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisinin izleme bağlantısını veriyoruz ancak bu bağlantı resmi kanalı olan Blu TV üzerinden izlenebilecek bağlantı yani  legal olmayan korsan yayın yapan bir bağlantı vermiyoruz ve vermek de doğru değildir. Çünkü bu dizi için oldukça emek harcanıyor ve insanların emeğine saygı duymamız gerek. Zaten blu tv üzerinden kayıt olduğunuz zaman ilk 7 gün izleme ücretsiz ve aylık fiyatı da çok uygundur. Bu sebeple en rahat şekilde izleyebilmeniz için BLU TV'ye üye olmanızı tavsiye ederiz. 

Korsan yayın yapan sitelerden izlemenizi tavsiye etmiyoruz. Bunlar legal olmayan yollardır. Zaten dizinin ilk sezonları Youtube üzerinden yayınlanmaktaydı 3. sezondan sonra yanlış hatırlamıyorsam BLU TV üzerinden ücretli olarak izlenebilecek duruma getirildi. Dediğimiz gibi aylık ücretleri oldukça makul ve hemen hemen herkesin ödeyebileceği bir miktardır. Yani ortalama  aylık ücreti  15 TL civarındadır. 

Ancak İnternet kullanıcılarının birçoğu her zaman  beleş olanı tercih etmektedir. İnsanların emeklerine  saygı duymak gerekir. Ve emek verilen bir şey içinde legal olmayan yolu tercih etmek insanlık adına  iyi bir şey olmadığını muhakkak herkes biliyordur. 

Tabi ki  her insanın parası olmayabilir ve üye olmakta sıkıntı çekebilir. Belki  bu yüzden diğer yolları seçme ihtimali de ortaya çıkabiliyor. Sadece sıfır bir dizisi için değil sinema  filmleri telif hakkı içeren ne varsa bunlara dahildir. Siz kendi adınıza düşünün çok emek verdiniz ve bir sanat ortaya çıkardınız bunun bir karşılığı vardır ve binlerce insanın emeğinizin hakkını vermek yerine  hakkınızı almasını nasıl karşılardınız. Bunlar naçizane sizlere tavsiyemdir. 

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 6. bölüm Hakkında:


İnternet dizilerinin  zirvesi olan ve en çok izlenen hayran kitlesi milyonları aşan  dizinin  6. bölümü geçen hafta 12 Temmuz 2018 Perşembe akşamı yayına girdi. İzleyicilerin nefesini kesecek sahneleri ile hayranlar ekrana kitlendi. 

Sıfır bir  4. sezon 6. bölümü ile Blu Tv ekranlarında şok etkisi meydana geldi. Aksiyon ve gerilim ile  en son bölümünde sıfır bir dizisinde Tümer halüsinasyon görmeye başladı ve ani ölümü ile izleyici şaşkına çevirdi. Savaş ile yanındakiler bu olumsuz etkinin şoku ile  intikam almak için yeni planlar yapmaya  başladılar ve bu intikamın alınması için karar verdiler. Sıfır bir bir zamanlar Adana'da Dizisinin takipçileri ise son bölüm ile ilgili geniş bilgi için İnternet üzerinden aramaları yapmaktadırlar. 

SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM ÖZETİ:


Hürriyet mahallesinin gençleri  maddeye karşı açtığı savaşa devam ediyorlar ancak birçok kayıpta vermeye devam ediyorlar. Kısa zamanda birçok kayıp veren ekip yoluna  tam gaz devam ediyor. 

Tümer son bölümde düşmanları  tarafından infaz edildi  ve halisinasyon gördüğü için  bir  hekime  görünerek  tedavi oluyordu ve bunun içinde  sürekli olarak tıbbi destek ile ilaçlarını kullanması gerekiyordu ancak pusuya düşürülen tümer infaz edildi. 

Şavaş ve grubu intikam yemini etti, ne içerde ne dışarda kimseye rahat verilmeyeceğinin altını çizerek, bu saatten sonra düşmanlarının artık rahat edemeyeceği  izlenimini verdi. Birinci eylemlerini  trafik ışıklarında gerçekleştirdiler. Necip cezaevinde başgardiyan olarak görev yapmaktadır ve sistemin bozulması ve kendisinin açığa çıkacağı korkusu kendisini sardı sarmaldı. Burak ve Cengo hayatlarına devam etmekedirler herhangi bir sorun yok ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurarak zamanlarını geçiriyorlar. Sıfır bir son bölüm olan 6. bölümü 19 Temmuz 2018 Perşembe akşamı Blu Tv ekranlarında aynı saatte yayınlanacak. 


Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon



Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür MeriçSavaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi



Google aramaları:

Sıfır bir izle, sıfır bir ne zaman başlıyor, sıfır bir yeni sezon, sıfır bir bir zamanlar adana da 4. sezon bölümü. Yeni bölüm ne zaman. sıfır bir fragman izle,  yeni fragman sıfır bir, blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 4 sezon

4.sezon 7. bölüm
4. sezon 6. bölüm
4. sezon 5. bölüm
blutv sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. sıfır bir son bölümü akşam kaçta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıfır bir dizisi perşembe akşamı saat 19: 00 civarı

      Sil
  2. Ben Netflix kullanıyorum ama Blutv'nin de fiyatı daha uygun güzel içerikleri de var geçiş yapabilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.