-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Şeyh Bender El Hayberi'den Garip Tespitler

ads
ads

Suudi İmam Şeyh Bender El Hayberi'den İlginç Açıklamalar

Şeyh Bender El Hayberi' Suudi imamdır. Geçen günlerde gündeme gelen dünyanın dönmediğiyle ilgili açıklamaları insanları hem güldürdü hemde şaşkına çevirdi. Bilim dünyasını bile şaşkına uğratan açıklamalar ile en çok konuşulan biri oldu. İşte o açıklamalardan bazıları.



1. Dünya yuvarlak değildir, öyle olsaydı baş aşağı döndüğümüzde uzaya düşmemiz gerekmez miydi?

2. Dünyayı aydınlatan güneş değil, ışık toplarıdır, öyle olmasaydı güneşin kapkaranlık uzayı da ışıl ışıl yapması gerekmez miydi?

3. Dünya güneşe 1 cm daha yakın olsa yanardık, 1 cm daha uzak olsa donardık diyorlar öyle olsa mesela sırıkla atlama yapanların cayır cayır yanması, çömelenlerin donması gerekmiyor mu?

4. O kadar kuvvetli yer çekimi varsa neden bizi toprağın içine çekmiyor? Çekim yoktur, itim vardır.

5. Dünya yuvarlak olsa ucuna geldiğimizde tepetaklak yuvarlanmamız gerekmiyor mu? Dünya düzdür.

6. Dünya güneşin etrafında dönüyor olsaydı, her gün sallanmaz mıydık? Güneş Dünya'nın etrafında dönüyor, Dünya sabittir.

7. Dönme dolaba bindiğinde bile başın dönerken, koca Dünya dönse mide bulantısından durabilir misin? Dünya dönmüyor.

8. Mevsimler Dünya'nın dönmesiyle alakalı değildir, "Mevsim yaratığı" adı verilen yaratıkların üremeleriyle alakalı bir konudur.

9. Ay'ın Güneş'ten aldığı ışığı yansıttığı koca bir yalandır, bakın avucumdaki toprağa ışık tutuyorum parlıyor mu? Ay da toprak olduğuna göre?!

10. Gece ve gündüzün oluşumu yine ışık toplarıyla ilgilidir. Güneş'le bir alakası yoktur.

11. Suyun kaldırma kuvveti yoktur, batmayan cisimlerin yüzeyinde "batmamaya karşı direnç" maddeleri vardır.

12. Enerji vardan yok, yoktan var edilemez diyorlar, otururken bir anda koşmaya başlayıp aniden dursam... E enerji geldi ve gitti ne olacak şimdi?

Bir önceki konumuz olan   Kıskançlık ve Aşk ile ilgili 5 maddeyi okuyabilirsiniz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. kendini birşey sanan ama hiç bir şeyden haberi olmayan biri ancak böyle söyler peygamber efendimiz ilim çindede olsa arayın demiş , hiç şaşırmam çin bizim ayağımıza gelsin derse

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.