-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İntihar Timi Filmi (2016)

ads
ads

İntihar Timi - Suicide Squad 2016 Filmi Hakkında:


Filmin vizyon tarihi "12 Ağustos 2016" türü ise "aksiyon" Ve yönetmeni "David Ayer" , İntihar Timi filminin oyuncularından bazıları ise "Will Smith , Jared Leto , Margot Robbie , Joel Kinnaman , Viola Davis", Yapımcısı "Dan Lin" ABD 2016 sinema filmidir.

İntihar Timi Filminin Özeti:

Ünlü bir romandan sinemaya uyarlanan aksiyon içerikli   filmdir.  Gizemli bir suç örgütü vardır. Ve hapishanede ki en  acımasız insanları bir araya toplayarak tim oluşturulur ve bunlar en iyi  şekilde eğitilir. Gizi suç örgütünü yok etmek amaçtır. Ve n iyi silahlar ile bu insanlar donatılır ve sonrasında olanlar filmde gizli...

İntihar Timi - Suicide Squad Filminin Fragmanını izle


Not: bu video "FanDangOoo" ismindeki Youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Efsane bir film geliyor büyük bir heycanla bekliyorum gerçekten kaliteli bir yapım ve konusu ilerleyişi çok iyi bakalım çıktığında gideceğiz sinemaya

    YanıtlaSil
  2. David Ayer yönettiği ender filimlerden birine benziyor ağustosta çıkacak fragmanından ne kadar kaliteli olduğu belli bakalım sinemada kendini nasıl gösterecek :)

    YanıtlaSil
  3. Herkesin merakla beklediği film vizyona girmesine günler kala bende sabırsızla gününün gelmesini bekliyorum. Fragman çok şeyler vaad ediyor. Bakalım ne olacak?

    YanıtlaSil
  4. Son 2 yılda iyi süper kahraman filmleri çıktı bu filmde güzel olacaktır diye düşünüyorum kadrosu iyi.

    YanıtlaSil
  5. İlgi çekecek bir film. Henüz çıkmadan filmin fanları oluşmaya başladı bile. Filmde en çok merak ettiğim, Batman'in filmde ne kadar süre rol alacak olması ve filmde ön planda olacak mı acaba.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.