-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 4. bölüm

ads
ads

sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 4. bölümü BluTV Ekranlarında.....


Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 4. bölümün fragmanını izle.


Sıfır bir fragmanını izlemek için bağlantıyı ziyaret edin   https://www.youtube.com/watch?v=o2waiAi-23k

Sıfır bir dizisinin en son bölümü olan 4. sezon 4. bölümün fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı andan itibaren sitemizden bağlantı vereceğiz.

Yeni bölümde neler olacak, dizinin hayran kitlesi son bölümde neler olacağı hakkında araştırmalar yapmaktadırlar. Heyecan kesen sahneleri ile İnternet dizilerinin en önde gelen dizisi sıfır bir çok büyük hayran kitlesi ile milyonlar  tarafından izlenmektedir. Yeni ve son bölümü  hakkında gelişmeleri izleyiciler merak içinde bekliyorlar. Dizi her hafta Perşembe günü  BLUTV üzerinden yayınlanmaktadır. Bu sebeple yeni ve son bölüme ait detaylar bulunmamaktadır. Kısa bir süre içinde dizinin özeti hakkında bilgiler vereceğiz.

Heyecan dorukta yeni sezona çok iyi giriş yapan sıfır bir dizisi 3 haftayı geride bıraktı ve milyonlarca kişi diziyi izledi. İnternet aleminin en çok ilgi gören dizisidir gün geçtikte "sıfır bir "bir zamanlar adana'da" dizinin hayranları çoğalmaya devam ediyor. 




Dizinin yeni bölümü ise 28 Haziran 2018 Perşembe akşamı yayınlanacak. Diziyi sadece BluTV üzerinden izleyebileceksiniz. İzleme bağlantıları aşağıda verilmiştir. Biz iF ailesi olarak sitemizde dizinin sadece incelemesini yapıyoruz. Yani sitemize giren ziyaretçilerin sıfır bir dizisini sitemiz üzerinden izleyebileceklerini düşünmesinler. Dediğimiz gibi bu diziyi izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı ziyaret etmenizi öneririm. Nasıl izleneceğine dair geniş ve detaylı bilgi verilmiştir. 




Sıfır Bir Blu TV üzerinden nasıl izlenir? https://www.ibrahimfirat.net/2017/12/sfr-bir-bir-zamanlar-adanada-nasil-izlenir.html


BluTV izleme linki : https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada


Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 3. bölümünün Özeti:


Çok sevilen dizi 21 Haziran 2018 Perşembe akşamı izleyici ile buluştu. 4. sezon 3. bölümü yayınlandı. Peki bu bölümde neler yaşandı işte özeti:

Yeni sezonda  Savaş ve ekibi hapishaneye girmişlerdi. Öncesinde ise Seyfigille büyük bir çatışma içerisine girmişlerdi yaralanmalar sonucu hastanede geçirilen sürenin ardından sağlam bir şekilde çıkış yaptılar. Hemen başka bir cezaevine nakil yapıldı. Ceza evinde zorluklar çeken Savaş ve ekibi son bölümde nefes kesen sahneleri ile izleyici  ekrana kitledi.  devamı geliyor...


SIFIR BİR DİZİSİ OYUNCULARI


Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

Google aramaları:

sıfır bir blutv

sıfır bir adana 3 sezon

sıfır bir 4. sezon

sıfır bir 2 sezon

sıfır bir oyuncuları

sıfır bir 4 sezon 1 bölüm izle

sıfır bir son bölüm

sıfır bir 1 sezon 2 bölüm

Dizinin bir önceki bölümü olan 4. sezon 3. bölüm hakkında bilgi edinmek için bağlantıyı ziyaret ediniz. Sıfır Bir 4/3 bölüm

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Nedense hoşuma gitmeyen bir dizi. Fakat çok fazla seveni var. Nedenini anlayabilmiş değilim

    YanıtlaSil
  2. sıfır bir bir zamanlar adana da 4 sezon nasıl olacak bakalım az zaman kaldı sıfır bir disizini izlmeye

    YanıtlaSil
  3. sıfır bir nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıfır bir dizisini Blu TV üzerinden izleyebilirsiniz ancak ücretli olarak.

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.