-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » KABE KOKUSU ÖZEL ESANS

ads
ads

KABE KOKUSU  HAKKINDA GENEL BİLGİLER.


Kabe kokusu  her  koklayana göre değişir. Burada bahsettiğimiz  Kabe de iken özel olarak insanın burnuna gelen genel ve örtüsünün  ve tüm kutsal  toprakların kokusudur.  Bu koku kişiden kişiye değişir  ancak genelde gül kokusuna yakın  oud  kokusuna benzer  koku hissedilir fakat  tarif edilemez. 

Bu sebeple buna benzer en fazla hissedilen insanların beğeneceği  türden  karışımla benzer  koku  bileşimi harmanlandı.  Allah c.c izni ile  benzedi  diyebiliriz.  Fakat oldukça  güzel   odunsuz baharatlı ve tatlı  rahiyalarla  çok güzel bir esans  harmanlanmış oldu.

Kimi Kabe kokusunu alamaz bu koku genel olarak manevi koku olduğu için yanınızdaki kişi  koku alırken diğer bir kişi bu kokuyu almayabilir. Kutsal  toprakların her bir yani ayrı  ayrı kokmaktadır. adeta cennet kokusu kouyor desek teşbihte hata etmiş olmayız sanırım.  Hatamız var ise Allah affetsin.



Not:  Oud  Hindi  1.  kalite.  ortalama  30  -  40  senelik   ağaçtan elde edilmiştir.   Gül  yağı  1.  kalite..   Misk   saf  kara misk ceylan miski deer musk, moğolsitan miski,   tibet miski, vs. Beyaz misk vardır ancak  hakikisi  diye bir  şey yoktur.  Yani   hakiki  olarak yok.  Sentetiktir.  Gerçek misk  simsiyah ve buna kara misk denir aynı zamanda  ve bu  yerine  göre  değişir.  açık renk  kırmızı da  olur.. ..  

yani özetlemek gerekirse beyaz hariç  birçok renkte misk  olabilir  ve  kimisi çok keskin  olurken kimisi  hafif olabilir. 


Lavanta yağı  hakiki  kara kazan damıtma..  Zambak,   Paçuli - Tefarik,  Sandal,  Yasemin,  kadife  çiçeği,  Vetiver, vs vs.....     Tüm   isteikleriniz  için  tedarik ederiz..    Naturel  - Doğal   ve     istediğiniz herhangi bir esans  koku  istekleriniz için bana  ulaşabilirsiniz.  ibo.firat@gmail.com  Tlf: Whatsapp:  0531  289 87 39


Gül Yağı:  https://www.ibrahimfirat.net/2019/09/gul-yag-saf-gul-yag.html

Naturel  Gül  yağı Nasıl Anlaşılır:  https://www.ibrahimfirat.net/2017/07/saf-gul-yagi-nasil-anlasilir.html
Misk:    https://www.ibrahimfirat.net/2018/01/misk-nedir-ve-faydalari-hakkinda.html

Amber:  https://www.ibrahimfirat.net/2018/10/amber-nedir-ve-faydalari-hakkinda-genis-bilgi.html 

Lavanta  yağı:   https://www.ibrahimfirat.net/2019/09/lavanta-yagi-hakkinda-bilmeniz-gerekenler.html

Öd  -  Oud :  https://www.ibrahimfirat.net/2017/01/ud-oud-esans.html


Naturel Gurme  Kokular: https://www.ibrahimfirat.net/2019/10/gurme-kokular-1-sinif-kalite.html


iF



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.