-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 9 En İyi 2015 Ücretsiz WordPress Teması

ads
ads
9 En İyi 2015 Ücretsiz WordPress Teması
WordPress kullanıcıları dünya genelinde ve Türkiye'de milyonları aştı. Kaliteli alt yapı olan wordpress birçok tema seçeneği ile en çok tercih edilen sistemlerdendir. Bu konumuzda ücretsiz olarak sunulan 2015 yılına ait 9 temayı paylaşacağız.

WordPress alt yapılı sitelerin en önem arz eden özelliği arasında temalar gelir. Bu yüzden sürekli güncellenen ve yeni temalar karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olan temalar genel olarak daha çok tercih edilmektedir. Fakat geleceğe yönelik siteleriniz varsa ücretsiz yerine belli bir ücret ödeyerek farklı ve sadece size özel olan temaları kullanmanız tavsiye edilir.

Birçok kişinin kullandığı temayı kullanmanız seo ve arama motorları özellikle google açısından pek uygun görülmez.  Fakat kullanmanızda herhangi bir sakıncanın olacağı anlamına gelmez. Gerekli düzenlemeleri yaparak eklentilerle temayı  kendinize özel ve değişik bir hale getirebilirsiniz. 











ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çok güzel temalar var arşivime ekledim teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.